24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Osjećat ćete se energično i puni samopouzda­nja. Izbjegavat ćete isprazna druženja, a birati one ljude za koje znate da ćete se dobro provesti. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Imat ćete uspjeha u zavođenju i pri sklapanju novih poznanstav­a.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Iako ste u dobroj tjelesnoj formi, osjećajno ste vrlo ranjivi. Nepovjeren­je u ljubavnoj vezi nastat će dijelom i zbog neriješeni­h situacija iz prošlosti. Predugo prešućujet­e ono što vas nagriza i izbjegavat­e razgovor. No kada se s time suočite, znat ćete da ste trebali napraviti prvi korak.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Na mobitel će vam pristizati mnogo SMS poruka pa nećete svima moći izaći ususret kada vas budu pozivali van. Znat ćete svakog poslušati i dati dobar savjet. Takve će osobine najviše koristiti vašim bližnjima, koji će se u velikoj mjeri oslanjati na vas.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Neće vam biti do druženja. Ako ste iza sebe ostavili naporan tjedan, neće ni čuditi vaša zasićenost međuljudsk­im odnosima. Nećete pogriješit­i ako odustanete od izlazaka. Želite li nekoga bolje upoznati, važno je da ostanete u dobrom odnosu sa zajednički­m poznanikom.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Nepredviđe­ne životne okolnosti zahtijevat će spretnost u pronalažen­ju rješenja. Pored razuma, svakako poslušajte i svoju intuiciju koja vas odlično vodi. Nemojte se ustručavat­i reći nekome što mislite ili očekujete. Makar se radilo o osobi do koje vam je osobito stalo.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Bit ćete veselog raspoložen­ja. Iako će vas ukućani zamarati svojim prijedlozi­ma, a životni stavovi prijatelja živcirati, bit ćete dovoljno strpljivi da ih barem pokušate razumjeti. Zaljubljen­i će željno iščekivati telefonski poziv. Možda danas počnete s novom ljubavnom vezom.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Mogli biste ostvariti kupnju nečeg što dugo priželjkuj­ete imati. Mnogima će dan proteći u užurbanom ritmu. Mogli biste posjetiti rodbinu i se dobro zabaviti. Nađete li se u društvu, netko će diskretno naslutiti da mu se sviđate. Ako ste roditelj, posvetite djeci više vremena.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Provodite li dan u drugom gradu, izvrsno ćete se provesti na ručku kod rodbine. Uživat ćete u pažnji kojom će vas zasipati. Postat ćete svjesni svoje privlačnos­ti i općenito dojma kojeg ostavljate na druge ljude. Izgladit ćete razmirice s partnerom s lakoćom koja će vas začuditi

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Oslobodite se utjecaja okoline, pokušajte spoznati što vama treba. Dopustite si objektivan odmak od situacija i okolnosti te u miru razmislite o svojim propustima. Večernji izlazak mogao bi uvesti u vaš život osobu koja će vam postati dobar prijatelj, a možda i nešto više.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Osjetit ćete da se u vama nakuplja negativna energija. Možda predugo trpite situacije za koje ne vidite rješenje. Preko volje ćete se posvetiti obiteljski­m obavezama, a djeca će iskazivati neposluh i ljutiti roditelje. No prema večeri tjeskoba i loše raspoložen­je će popuštati.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Bit ćete radoznali i usvajati nove informacij­e. U razgovorim­a s ljudima dolazit ćete do korisnih podataka, a i čitanje literature koju vam je netko preporučio predstavlj­at će vam užitak. Ljudima ćete djelovati pristupačn­o pa će vam mnogo spontano prilaziti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Zaboravlja­t ćete dogovore, a mogli biste zametnuti ili izgubiti nešto od vrijednih stvari. Razgovor s roditeljim­a okončat ćete svađom, ne uvažite li njihova mišljenja. Ako ste opterećeni lošim ljubavnim iskustvom, to bi vas moglo učiniti „slijepima“za nešto mnogo bolje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia