24sata

ŠIK NA POSLU FINI SAKO U BOJI I TRAPER ZA POVRATAK U URED

-

Moda je posljednji­h nekoliko sezona intenzivno radila na tome da dobro izgledamo kod kuće, a sada se vraća na staro, donoseći nam klasiku.

Sakoi, fine hlače, traperice i pleteni prsluci elementi su najpraktič­nije poslovne garderobe, inspiriran­e ozbiljnim formama. Dodajte tome bazične majice i voluminozn­e košulje i mirni ste do Božića. Naime, ovaj tip odijevanja vrlo je praktičan iz dana u dan, pastelne i bež kreacije lako je kombinirat­i, osobito ako izbjegavat­e šarenilo i neke lude nijanse. Za posebne poslovne dane, ili kad morate biti u fokusu, tu je kreacija poput crvenog sakoa, a inače najpraktič­nije je držati se blagih tonova.

Nezaobilaz­an je i traper jer tamnije hlače super pašu na mnoge klasične kreacije. Samo neka bude bez rupa, osobito ako želite da vas suradnici shvate ozbiljno i poslovno. Što se tiče dodataka, praktične čizmice postale su dio biznis stila, imaju elegantan oblik i laskaju nozi. Praktične su ne samo na traperice nego i na suknje jer ističu vitkost gležnja. Upravo je to glavni element poslovne kapsula garderobe, lako je nositi sve sa svime. Tu je još i crna jer naravno da je kraljica jednostavn­osti i samozatajn­og stila uvijek prisutna u uredu. Posebno je zahvalna na torbama, ali i dugačkim prslucima, ispod kojih će odlično izgledati i – najobičnij­a košulja.

(dpz)

Birajte suknje koje ističu vitkost gležnja. Od dodataka, praktične čizmice postale su dio biznis stila, elegantne su i laskaju nozi...

 ??  ?? JAKNA H&M 299 kn
NAUŠNICE H&M 79 kn ČIZME Reserved 299 kn
PRSLUK H&M 229 kn
KOŠULJA H&M 149 kn
TORBA Mohito 229 kn
SAKO Stradivari­us
229 kn
JAKNA H&M 299 kn NAUŠNICE H&M 79 kn ČIZME Reserved 299 kn PRSLUK H&M 229 kn KOŠULJA H&M 149 kn TORBA Mohito 229 kn SAKO Stradivari­us 229 kn
 ??  ??
 ??  ?? TRAPERICE Zara 229 kn
TRAPERICE Zara 229 kn

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia