24sata

‘Carre Otis sama mi se skinula u toples za fotku’

DIVLJI PAR Na setu na Bora Bori Mickey Rourke je pušio travu, a njegova žena pijana je pala sa stabla

- Piše: IVANA PRGOMET

Anegdote sa snimanja Carre Otis i Mickeya Rourkea? Ima ih mnogo, iako nisu sve za javnost, nasmijao se Jadran Lazić. Splitski fotograf s losanđeles­kom adresom odveo je slavni par na Bora Boru kako bi ih fotografir­ao. Umjesto jedan dan ostali su deset dana.

- Kad smo došli na aerodrom, Mickey mi je rekao da možemo razgovarat­i samo onaj dan kad snimamo. Ja kažem: ‘Nema problema’. Kad smo poletjeli, dolazi on do mene i pita me zašto sjedim tako daleko od njih. Odgovorim mu: ‘Pa rekao si da ne razgovaram­o’. Kaže on: ‘Daj ne zaj..avaj, dođi k nama’ - priča nam Lazić. Kad su stigli na Bora Boru, prvih pet dana glumac nije izlazio iz bungalova. Samo je spavao. Njegova tadašnja supruga, manekenka i glumica, vrijeme je provodila s Lazićem. Jednu večer napila se i popela se na stablo te pala ozlijedivš­i leđa.

- Kad je konačno izašao iz bungalova, Mickey se zaljubio u domoroce. Vodili su ga na skrivena polja marihuane. S njima je pušio travu. Nije se odvajao od njih. S domorocima je jeo prstima i svirao bubnjeve. Carre i Mickey ludi su ko puške, ali predivni ljudi - kaže Lazić. Mickey Rourke (68) i Carre Otis (52) tad su, 1996., kad ih je Lazić fotografir­ao, već bili planetarno popularni. Već su bili snimili kultni erotski film “Divlja orhideja”, za koji se priča da nisu glumili scene seksa. A kako je Lazić uspio razodjenut­i Carre za fotografij­u, zanimalo nas je.

- Nisam je ništa nagovarao, sama se skinula u toples - nasmijao se Lazić. Izložbu njegovih fotografij­a mnogih svjetskih zvijezda možete pogledati u Zagrebu, u Hrvatskom glazbenom zavodu, do 15. rujna.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia