24sata

BINGO I NAGRADNE IGRE

-

Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Sve što ćete doživljava­ti nosit će obilježje neobičnog. Moglo bi se dogoditi da san koji ste sanjali proživite u stvarnosti. Imat ćete osjećaj da neke ljude poznajete već godinama iako ste ih upoznali tek nedavno. Bogatiji za novu spoznaju, prepustit ćete se vlastitim mislima i osjećajima.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Možete mnogo više postići uz manja odricanja. Zato iskoristit­e planetarnu naklonost. Bit ćete svjesni svojih slabosti. Mane ćete pretvoriti u prednosti i u trenu osvojiti neke ljude te svaku prigodu okrenuti u svoju korist. Lakše ćete uvjeriti partnera u ispravnost svojih stavova i planova.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Uvjerit ćete se da neki pojedinci ne zavređuju vaše povjerenje, ali nećete znati kako im to staviti do znanja. Bit ćete rastreseni, svadljivi i nestrpljiv­i. Teško ćete podnositi kritike. Preoptereć­enost poslovnim zbivanjima ne ostavlja vam vremena za opuštanje i aktivnosti vezane za privatni život.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Niste na valnoj dužini s nadređenim­a i kolegama. Na trenutke ćete se osjećati toliko drukčiji od drugih, da ćete pomisliti kako ste u svemu ostali sami. Ne budete li se taktički povukli, možda ćete biti prisiljeni na donošenje radikalnih odluka, što vašoj prirodi ne odgovara.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia