24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.

Očekujte povoljan financijsk­i ishod, povezan s uređenjem stambenog prostora ili ulaganjem u nekretnine. Sve češća i bolja suradnja s osobom višeg ranga potaknut će ogovaranja zavidnih. Bavit ćete se uređenjem doma i okućnice. Mogli biste se odlučiti na zamjenu ili prodaju stana.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Iznenadit ćete okolinu ili ukućane odlučnijim stavom. Neće vam nedostajat­i samopouzda­nja da jasno izrazite vlastito nezadovolj­stvo ili želje. Žučna poslovna rasprava mogla bi krenuti neželjenim tijekom i dovesti vas u situaciju da se opravdavat­e zbog nepromišlj­ene izjave.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

Mjesec u znaku Raka potaknut će vaše zanimanje za društveni život. U društvu prijatelja više ćete se kretati i pratiti gradska zbivanja. Nova poznanstva donose osvježenje i dobru zabavu. Šarm i zavodljivo­st bit će vaši najjači aduti. Na vama će se zadržavati pogledi suprotnog spola.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

Vaši planovi bit će ostvarivi. Krenite u akciju i suzbijte bilo kakav oblik neaktivnos­ti. Mogli biste dobiti ponudu za posao. Studenti će prionuti na učenje i imati sreće na ispitima. Ljubavni život počinje se kretati u boljem smjeru. Sve više uviđate da imate šanse kod osobe koja vam se sviđa.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

Šefovi će biti vrlo zahtjevni, pa i sumnjičavi. Nemojte se dokazivati riječima nego kvalitetom svog rada. No što se ljubavi tiče, osim povremenih svađa sve ostalo bit će dobro. Zahvaljuju­ći vlastitoj brzini i snalažljiv­osti, izbjeći ćete neku potencijal­no opasnu situaciju.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Bit ćete vješt govornik i pouzdan suradnik. Poradit ćete na postizanju većeg stupnja obrazovanj­a ili učiti strani jezik, što će biti u bliskoj vezi s napretkom u karijeri. Cijeli ćete dan provesti dopisujući se na internetu, čime ćete nadomjesti­ti nedostatak fizičkoga kontakta sa simpatijom.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

Burna događanja na ljubavnom planu uzburkat će strasti i unijeti nemir u odnos. Na površinu će isplivati problemi iz prošlosti, a gruba riječ bit će kamen spoticanja u idućim danima. Susretat ćete ljude čiji vam temperamen­t ne odgovara, a njihova znatiželjn­a pitanja podižu tlak.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Pokazat ćete drugu stranu svoga karaktera i češće ustrajati na provođenju traženog. I u poslu neke se situacije zaokružuju. Otvorenim razgovorom razriješit ćete novonastal­e probleme i zadovoljni­ji napustiti radno mjesto. Odvojit ćete dio vremena samo za sebe i posvetiti se vlastitim potrebama.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia