24sata

ALEC BALDWIN GRLIO OBITELJ GA NE KRIVI SUPRUGA SNIMATELJI­CE Snimljen emotivni susret glumca Matthewa Hutchinson­a

- Piše: BRUNO PUŠIĆ

Nakon što je prošlog tjedna cijeli svijet šokirala vijest da je glumac Alec Baldwin na snimanju filma “Rust” pucao iz rekvizita, filmskog pištolja te ubio snimatelji­cu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48), poznato je sve više detalja ove nesvakidaš­nje tragedije, a Halyna obitelj ne krivi slavnog holivudsko­ga glumca.

Fotografi su “uhvatili” emotivni susret Baldwina s Halynim suprugom Matthewom Hutchinsom na privatnoj komemoraci­ji u čast pokojne snimatelji­ce. Hutchins je stigao s maloljetni­m sinom, a istaknuo je kako je, otkako se tragedija dogodila, u stalnom kontaktu s glumcem, koji je shrvan, kao i cijela obitelj pokojne.

’ALEC NIJE KRIV’

- Halyna nas je sve inspiriral­a svojom strašću i vizijom, a njezina ostavština je previše vrijedna da stane u tek nekoliko riječi. Naš gubitak je golem i molim sve da poštuju našu privatnost dok žalujemo. Zahvaljuje­mo svima koji dijele njezine fotografij­e i priče iz njezina života - napisao je na Twitteru.

Javio se i otac ubijene snimatelji­ce, Anatolij Andrasovič. Kaže kako su on i obitelj potpuno shrvani stravičnom tragedijom koja ih je zadesila, no isto tako za to ne krive glumca. - Još ne možemo vjerovati da je

Halyna mrtva. Majka će joj poludjeti od tuge. Međutim, ja Aleca Baldwina ne smatram odgovornim. Odgovornos­t je na osoblju koje rukuje rekvizitim­a i oružjem - rekao je otac preminule. On se s obitelji trudi otići u SAD, najviše zbog unuka.

- Mali dječak je jako pogođen. Izgubljen je bez majke - zaključio je Ukrajinac.

ODGODIO SVE POSLOVE

Dosadašnja istraga je otkrila kako je Baldwin bio jako oprezan s oružjem na snimanju filma “Rust”. Snimatelj Reid Russell, koji je u kobnom trenutku stajao kraj preminule Hutchins, rekao je policiji da kamera nije bila uključena kad je Baldwin uperio pištolj u kameru, piše SkyNews, a dodao je i kako glumac nije dopustio da u blizini budu djeca kad se pucalo. Alec Baldwin je otkazao sve svoje projekte i planira se u potpunosti povući iz javnosti dok se god ne oporavi od ove šokantne tragedije.

Suprug snimatelji­ce i Baldwin u kontaktu su od tragedije

 ?? ?? Alec Baldwin sa suprugom i sinom ubijene snimatelji­ce
Alec Baldwin sa suprugom i sinom ubijene snimatelji­ce
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia