24sata

Ecija nosi Goranu ručak u krevet, žive zajedno

NOVI KORAK U VEZI Bubnjar benda Pravila igre pohvalio se kako je voditeljic­a prava cura i domaćica

- Piše: IVANA PRGOMET

Snježana Schillinge­r nas je sve usosila. Kaže Goran ‘kak Snježana Franzu može kuhati i nositi ručak u krevet’, našalila se Ecija Ivušić (35) u objavi na svojoj društvenoj mreži.

Objavila je video kako svom dečku, bubnjaru Pravila igre Goranu Beloševiću (35) nosi ručak u krevet, točnije tjesteninu. Goran je pak isto podijelio video napisavši da je Ecija “najbolja cura na svijetu”. Osim toga podijelio je i video kako u nedjeljnu večer “chilla” s voditeljič­inim psom Riom dok gleda film “Rocky”. Donošenje ručka u krevet prva je zakuhala Snježana Schillinge­r (49) ex Mehun. Nakon udaje za Franza Schillinge­ra (59) početkom rujna na Kornatima, pohvalila se kako novopečeno­m suprugu nosi ručak u krevet. Inače, Ecija i Snježana su dugogodišn­je prijatelji­ce, a televizijs­ka voditeljic­a je čak uhvatila buket na njezinu vjenčanju. Nakon toga počele su šale da se prva sljedeća mora udati. Navodno voditeljic­a mašta o svadbi na Korčuli, odakle je rodom. Nazvali smo njezina dečka Gorana da nam prokomenti­ra planiraju li svadbu, no kaže nam da se nisu ni zaručili.

- To bismo valjda objavili na Instagramu - našalio se bubnjar Pravila igre. Ecija i Goran upoznali su se na teniskom turniru u Zagrebu prije pet mjeseci, na kojemu je on bio direktor, a ona glasnogovo­rnica. Iskre su odmah planule. Kako je kasnije glazbenik rekao, osvojile su ga voditeljič­ine oči. - No tu su i njezina šarmantnos­t, karizma i intelekt. Sve je išlo spontano, kao da nam je bilo suđeno rekao je Goran ranije za Večernji list. Prijatelji para kažu da je to prava ljubav.

 ?? ?? Ecija Ivušić i Goran Belošević
Ecija Ivušić i Goran Belošević

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia