24sata

Mišo na oporavku, izašao spot za ‘Najljepše su oči moje majke’

-

Sad je sve dobro i zato sam jako, jako sretna, rekla je Ivana Kovač (44) za Slobodnu Dalmaciju te dodala kako se njen otac Mišo (80) dobro oporavlja i da uskoro izlazi iz bolnice.

Otkrila je i kako nije imao koronu ni respirator­ne probleme, kako se nagađalo. I dok se glazbena legenda uspješno oporavlja, objavljen je još jedan spot, od četiri koje je nedavno snimio. To je “Najljepše su oči moje majke”. - Upravo pjevajući ovu pjesmu po turneji na Njemačkoj, a predstavlj­ajući Hrvatsku, Mišo je čak 23 puta zaredom osvojio prvo mjesto i time postao ukupni pobjednik turneje. Stoga i nije čudo zašto je baš ovu pjesmu odabrao za snimanje videospota u suradnji s dugogodišn­jim suradnikom i prijatelje­m Željkom Petrešom - otkrili su u najavi ovoga spota, drugog nakon “Čuvajte mi pismu”, koji je u sedam dana prešao 100.000 pregleda na YouTubeu.

Mišo je četiri spota snimio krajem rujna u Podstrani, a osim “Čuvajte mi pismu” i “Najljepše su oči moje majke”, snimio je spotove i za pjesme “Ostala si uvijek ista” i “Ako me ostaviš”. (dl)

 ?? ?? Mišo Kovač na snimanju spota
Mišo Kovač na snimanju spota

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia