24sata

’Totti me pitao o ozljedi i liječnici su dobili otkaze’

BELIŠĆE - HAJDUK (15 SATI) Splićanima će u osmini finala Kupa prijetiti Silvio Anočić, bivša nada Rome, koji se preko treće lige vraća ozbiljnije­m nogometu

- Piše: HRVOJE TIRONI

Hajduk? Bit će to sjajna utakmica, a nećemo se samo braniti. Mlada smo momčad, mi ni ne znamo igrati ‘bunker’. Belišće ima velik potencijal, bit će to zanimljiv dvoboj, kaže nam Silvio Anočić (24), ponajbolji igrač hrvatskog trećeligaš­a Belišća.

A Belišće će danas u osmini finala SuperSport Hrvatskoga kupa ugostiti Hajduk. I neće to biti klasična laganica za Splićane, Belišće je posljednju utakmicu na domaćem terenu izgubilo u rujnu 2018. (3-1 od Cibalije). A više od dvije godine nitko ga nije nadigrao kod kuće. - Hajduk je favorit, ali da će mu biti lagano, neće. Danas će u Belišću biti prava ludnica, imamo igrače koji su imali ponude drugoligaš­a, a i naš je cilj plasman u drugu ligu priča Silvio Anočić pa nastavlja:

NAPOKON SAM POTPUNO ZDRAV

- Godinama sam igrao za mlađe selekcije, ali iz moje generacije više nikog nema u Hajduku. Nikola Vlašić je top klasa, a iznenadilo me što se na sličan način nije razvio Andrija Balić, stvarno sam mislio da će i on zaigrati na vrhunskoj razini. Vaš razvoj zastao je zbog ozljede pubične kosti, koja se proširila na kukove i kralježnic­u, a zbog pogrešnih odluka Rominih liječnika pauzirali ste 28 mjeseci?!

- Jednom sam u restoranu naletio na Brunu Contija i Francesca Tottija, koji me pitao što se dogodilo s mojom ozljedom. Sve sam im objasnio, pa su liječnici nakon nekoliko dana dobili otkaz. Nisu mi se ni ispričali. Vaše zdravlje danas?

- Treniram s momčadi, ali ne dižem utege. Ništa me ne boli, odigrao sam 10-15 utakmica, a ne pamtim kad mi se to dogodilo. Budućnost? Vidjet ćemo za šest mjeseci kako ću se osjećati, imam li i dalje volje i snage za novi pokušaj u profesiona­lizmu. I kako bi sve te napore izdržalo moje tijelo - završio je Anočić.

 ?? ?? Silvio Anočić bio je veliki talent Rome, igrao i s današnjim kapetanom Lorenzom Pellegrini­jem, no ozlijedio se
Silvio Anočić bio je veliki talent Rome, igrao i s današnjim kapetanom Lorenzom Pellegrini­jem, no ozlijedio se

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia