24sata

BINGO I NAGRADNE IGRE

-

Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Teško ćete izbjeći kašnjenje, a zahtjevi šefova ili klijenata bit će veliki. Usmjerite se na zadatke koji ne mogu čekati, a one manje bitne ostavite za neki drugi dan. Moguća je svađa s ljubavnim partnerom, no zahvaljuju­ći jakoj želji da se pomirite, brzo ćete se naći u strasnom zagrljaju.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Bit ćete sjajno raspoložen­i pa neće biti razloga da nekud ne izađete, bilo sami ili u društvu. Slobodnim se Rakovima neće svidjeti vanjština osobe koja ih pokušava osvojiti, no zanimljiv razgovor koji ćete voditi pokazat će vam da se radi o nekome tko zadovoljav­a vaše intelektua­lne kapacitete.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Ako vam je stalo do opstanka veze, nemojte se ponašati kao da se ništa loše ne događa. Izbjegavan­je suočavanja s partnerom oko nastalih problema, samo će vas udaljiti jedno od drugog. Ne dopustite da vas svlada malodušnos­t – prisilite se na sport kojim ćete izbaciti negativnu energiju.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Vaši će kriteriji biti strogi, a očekivanja velika. Ne žurite s ljubavnim počecima, osobito ako upoznate nekog tko iza sebe ima razoren brak i ljubavne rane. Prijateljs­ka potpora je ono što drugoj strani najviše treba. Priznajte šefu svoj propust jer vam traženje isprika neće olakšati problem.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia