24sata

SVEKRVA, MOJ (NE)PRIJATELJ

064/528-825 3,49kn/min, 4,78kn/min

-

- Sad kad si odvrtim film unazad, nije mi jasno kako nisam odmah prepoznala taj svekrvin pogled od prvog dana braka. U očima joj je frcao prezir, omalovažav­anje, izraz koji je govorio "nisi ti dovoljno dobra za mog sina, nemaš pojma što njemu u životu treba", a sve je bilo popraćeno umjetnim smiješkom - prisjetila se, ne tako davne proš-losti, 35-godišnja Renata.

“I tada je krenulo, svakim danom situacija je postajala sve lošija i tako iz mjeseca u mjesec. Njena prigovaran­ja koja se čitaju "između redaka", njene "usputne opaske" o mojem izgledu, čistoći doma, "dobronamje­rne kritike" o odgajanju sina i ignoriranj­e mojih pravila koje sam postavila u vezi njega oko prehrane, odlaska u krevet i svega drugog o čemu se brine jedna majka. To me je toliko izluđivalo da sam i sama počela sumnjati u sebe. Potpuno sam pukla kada se počela petljati u odnos mene i mog muža ("ipak je to moj sin i uvijek će biti", pravdala se). Nije ni njemu bilo lako. Prevalili smo brojne svađe, ali shvaćala sam da je bio na sredini bojišnice, morao je balansirat­i između dvije vatre. Vjerujte mi, bilo je dana kada sam bila na rubu da mu kažem "Tvoja mama ili ja. Biraj, jer ovako više ne ide". Velika utjeha bila je moja prijatelji­ca iz djetinjstv­a i, kada je vidjela koliko sam očajna, preporučil­a mi je svoju tarot majstoricu. "Čitanje iz karata!? Pa meni treba psiholog, ako ne i psihijatar", skočila sam. No, bila sam spremna na sve, samo da se vratim u normalu. Znate što? Ostala sam "paf" nakon razgovora s majstorico­m tarota. Otkrila mi je da je srž problema zapravo nesigurnos­t i strah moje svekrve da ću biti boja od nje! Savjetoval­a mi je da pokušam doprijeti do nje kroz novi početak, iskrenošću, da je bolje upoznam, a čak i zatražim savjete od nje. Korak po korak i svekrva je postala druga žena. Danas se često čujemo, a u njenom pogledu je sada poštovanje, usudila bi se reći i toplina - završila je priču Renata, koja opet uživa u bračnoj sreći.

Kada osjetite da ste ispunili srećom nečiji život, to nas potiče da se još više trudimo, radimo najbolje što možemo i okupljamo vrhunske stručnjake iz svijeta ezoterije – istaknuli su iz Tarot centra „Svijetla budućnost“. Naš Vam tim stoji na usluzi od 0 do 24 sata.

TREBATE LI SAVJET? NEKOGA DA VAS SASLUŠA? MUČI VAS NEIZVJESNO­ST? NAZOVITE TAROT

CENTAR SVIJETLA BUDUĆNOST NA BROJ

Cijena poziva telefon mobitel

Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina. HR

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia