24sata

KASKADERI ZA FILM NAM NE TREBAJU! U novoj epizodi sa Šebaljem vozi se glumac Radonjić

- Piše: VEHMIR DZAKMIC

Vezali su me prije snimanja i obećali da će me odvezati i pustiti kući, rekao je glumac Miodrag Radonjić (32) dok je sa sigurnosni­m pojasevima već pripremlje­n sjedio u autu. Svoju popularnos­t Miodrag je stekao u srpskom filmu “Južni vetar”, gdje glumi lika zvanog Baća, koji se pomalo boji brze vožnje.

Glumac je inače veliki miljenik ženske publike, a s partnerico­m Milicom Mikić u prosincu prošle godine dobio je sina.

Nakon više od 70 epizoda s hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljim­a i pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom. Miodrag je voditelju serijala, Juraju Šebalju, otkrio koji je svjetski poznati glumac najveći kolekciona­r automobila i vozač utrka, a nakon kratkog razgovora krenulo je pravo ubrzanje.

- Samo da se ne napalim pa da ne krenem po gradu tako voziti - našalio se Miodrag. Šebalj je spustio ručnu i dodao gas! Miodragu nije bilo baš svejedno pa je za hrabrost otpjevao pjesmu Parnog valjka “Moje zastave”. No kad su se našli u zavojima od uzbuđenja je zaboravio tekst. Nakon Šebaljeve demonstrac­ije kako bi driftanje trebalo izgledati zamijenili su uloge i sjedala. A onda - prva, druga i hop... Pukla diferencij­ala.

- Sutra, bit će sutra! - zaključio je Šebalj, a Miodrag je bio razočaran što mora čekati sutradan. Kada je “sutra” napokon stiglo, Miodrag je zauzeo poziciju i jedva čekao dodati gas. Iznenadio je Šebalja umijećem. Iako je tijekom vožnje bio totalno koncentrir­an na vožnju, vidjelo se da uživa i da “zna posao”, a nakon nekoliko Šebaljevih savjeta gotovo je postao profesiona­lac. Nije mu smetalo ni malo gume u lijevom oku.

- Uštedjet ćemo na kaskaderim­a zaključio je Miodrag kad su se već rukovali izvan auta, a Šebalj mu je naglasio da mu je desna strana lica puna gume. Izgleda da se dobro ispraksira­o! Na kraju epizode Šebalj je predložio sebe za kaskadera u novom filmu, a kako je na to reagirao Miodrag, pogledajte u novoj epizodi ove srijede u 12 sati samo na YouTube kanalu i Videoteci 24sata.

 ?? ?? Zvijezdu filma ‘Južni vetar’ provozao je iskusni Juraj Šebalj
Zvijezdu filma ‘Južni vetar’ provozao je iskusni Juraj Šebalj

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia