24sata

Nekadašnju slavnu kraljevsku

-

četvorku, prinčeve Williama (40) i Harryja (27) te njihove supruge Kate Middleton (40) i Meghan Markle (41), u subotu je nakon mnogo vremena “okupila” i zbližila kraljičina smrt.

Zajedno su pred dvorcem Windsor pozdravlja­li okupljeno mnoštvo i primali izraze sućuti.

Zbog smrti voljene bake, kraljice Elizabete II., braća su odlučila ostaviti nesuglasic­e po strani i u jednom autu dovesti se do ograde dvorca. William je upravljao vozilom, Harry je bio na prednjem sjedalu, a njihove supruge na stražnjem.

Nakon izlaska iz automobila podijelili su se na dvije strane i čitali poruke koje su stajale kraj gomile

IVANA PRKAČIN

buketa. Javnost im je pokazala poštovanje minutom šutnje, a potom su uslijedili uzvici i pljesak. Sudeći prema reakcijama okupljenih, Meghan je izazvala podijeljen­e reakcije. I dok su joj se djeca i mladi uglavnom razveselil­i te su je grlili i davali joj cvijeće, od starije generacije dobila je nekoliko usiljenih osmijeha, a neki je uopće nisu niti pogledali. kraljici. Odat ću počast uspomeni na nju tako što ću podržavati svog oca, kralja, na svaki mogući način - rekao je William. Ovo je prvo pojavljiva­nje četvorke nakon mnogo vremena. Iako su Harry i Meghan bili na proslavi platinasto­g jubileja kraljice ovog ljeta u Londonu, tad su se držali po strani i nisu fotografir­ani s Williamom i Kate. Meghan se nije pridružila Harryju ni kad je išao oprostiti se s bakom u Balmoral, a navodno je od njega to zatražio novoprogla­šeni kralj Charles III. U prvom obraćanju naciji kralj se osvrnuo na Harry i Meghan.

ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaj­u graditi svoj život u inozemstvu.

- Želim izraziti svoju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia