24sata

Bubnjar i menadžer

-

benda Pravila igre, Goran Belošević (37), i voditeljic­a Ecija Ivušić (35) vjenčali su se na otočiću Vrniku kraj Korčule, ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja. Na bajkovitoj ceremoniji, uz suze okupljenih, izrekli su romantične zavjete. Zatim su se s uzvanicima gliserom preselili u Aminess Port 9 Resort na Korčuli.

- Jako se veselimo, jako smo sretni i jedva smo dočekali naš najljepši dan u životu na nama posebnome mjestu - kaže nam Goran.

Prije samo godinu dana Ecija je ulovila buket na svadbi poduzetnic­e i vlasnice modnog brenda Snježane Mehun Schillinge­r te time nagovijest­ila skorašnje vjenčanje. Uz Mehun su na svadbi bila i druga poznata lica, poput pjevačice Nives Celzijus i bivše Kraljice Hrvatske Antee Kodžoman. - Već i prije hvatanja buketa znao sam da je Ecija 'the one'. Sve nakon toga bila je samo potvrda i dodatan znak da sam ispravno odlučio. Jednostavn­o smo 'kliknuli' odmah od početka i sve dalje prirodno je dolazilo samo od sebe - kaže nam Belošević.

Vjenčano prstenje na ceremoniji savršeno im se uklopilo u stil.

- Iskreno, u početku

nismo imali nikakvih posebnih želja. Jednostavn­o smo ih birali vizualno, a Eciji je bilo važno da paše uz zaručnički prsten. Mislim da smo stvarno super odabrali - kaže glazbenik. Prvi ples otplesali su na Gibonnijev­u pjesmu "Lipa moja", e Ecijin raskošni buket ulovila je Antea Kodžoman. Vjenčanicu koju je dizajnirao domaći dizajner Boris Pavlin, tvrdi bubnjar, nije vidio prije vjenčanja.

- Imali smo zajednički

dogovor da ću Eciju prvi put vidjeti u vjenčanici na Vrniku. Volim iznenađenj­a, pa sam znao da će tad biti pravi 'wow efekt' oduševljen je Belošević.

A kako je on odabrao svoje svečano odijelo?

- Ecija mi je puno pomogla u smjeru i inspiracij­i. Što se tiče kupnje, bilo je vrlo izazovno jer sam malo prekasno krenuo u potragu. Međutim, imao sam sreće jer sam u Royal Blacku uspio pronaći zadnji komad odijela koje sam želio, i to baš moje veličine - rekao je mladoženja.

Kumovi su im bili prijatelji iz djetinjstv­a, koji nisu osobe iz javnog života.

- Ecijina kuma

je Morana Golubić, a moj je kum Adem Selman. Nas veže prijateljs­tvo još iz teniskih dana - kaže Belošević i otkriva nam tko je bio zadužen za dobru atmosferu: - Na svadbi je pjevao moj dragi prijatelj Sandro Majstrović s bendom. A i Pravila igre su svirali, ovog puta s našim autorom Mirom Buljanom na gitari.

I za kraj smo upitali Gorana je li svadba bila tradiciona­lna. - Sam izbor lokacije, način prijevoza do lokacije i mnogo drugih detalja sve su samo ne tradiciona­lni. Međutim, tradicija nam je važna, pa bih rekao da je bila neka ugodna kombinacij­a modernog i tradiciona­lnog.

 ?? ?? Ecija je poželjela raskošnu vjenčanicu
Ecija je poželjela raskošnu vjenčanicu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia