24sata

HLADNO PIVO ZASVIRAT ĆE JOŠ I 13. LISTOPADA

GWEN STEFANI SASVIM PROMIJENIL­A IZGLED

-

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert grupe Hladno pivo u zagrebačko­m Domu sportova, planiran za 14. listopada. Bend je zato dodao još jednu svirku u svojem gradu, i to u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani. Nadolazeći nastupi benda su u sklopu slavljenič­ke turneje “35 na 35”, kojom obilježava­ju toliko dug vijek na glazbenoj sceni. (nž)

Pjevačica Gwen Stefani (52) gostovala je u emisiji kod komičara Setha Meyersa (48), ali temu intervjua zasjenio je njezin neprepozna­tljiv izgled. “Čekaj, tko je ovo? Gwen, prestani s operacijam­a”, komentiral­i su njeni obožavatel­ji. Pjevačica je poznata po mnogim estetskim zahvatima, ali ovaj put otišla je korak dalje. (lb)

Danijela Dvornik

Glumac Tom Cruise (60) za mladoliki izgled koristi, kaže, masku od ptičjeg izmeta. Za američke medije rekao je kako njegova koža od te maske nikad nije izgledala bolje i glađe, a priznao je i kako je skupo plaća. Riječ je o maski koja uključuje miješanje ptičjeg izmeta sa zobenim mekinjama i vodom, a smjesa se suši na licu. (nž)

Kad ideš na trening u rano jutro je zen. Nema prometa i gužve. Samo cvrkut ptica i more

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia