24sata

Mislav Karoglan

-

vodit će "bijele" u srijedu protiv Rijeke (16.30), Hajdukovi kroničari vjeruju da čelnici imaju trajnije rješenje, a navijači slažu svoju rang listu. Na čijem je vrhu Slaven Bilić. Goran Tomić ima klauzulu ugovora s Rijekom da do kraja godine ne smije preuzeti drugi klub iz HNL-a, velika je mogućnost da uprava opet izvuče nekog no-name stranca poput Gustafsson­a i Tramezzani­ja, a vrlo je mala vjerojatno­st da i taj izdrži 50 utakmica na klupi. Znate li koliko je trenera u Hajduku proslavilo 50. utakmicu na klupi u jednom mandatu? U povijesti HNL-a samo trojica!? Ivan Katalinić od 1993. do 1995. čak 86, Zoran Vulić 61 od 2002. do 2004. i Igor Tudor 58 od 2013. do 2015. U Dinamu su dvojica samo u zadnjih osam godina (Bjelica i Mamić), a prije toga i Jurčić, Ivanković, Kuže, Vlak i Kranjčar.

na trenerskoj klupi bio još 4. siječnja, kad je vodio Beijing Guoan. Punih osam mjeseci je bez posla, a u međuvremen­u je bio u (ozbiljniji­m) kombinacij­ama samo za Olympiakos. Engleski ga mediji nisu gurali u Premier ligu niti u Championsh­ip, nije bio u prvom redu ni kad su se tražile opcije za turske klubove...

- Neki bi me sigurno htjeli u Hajduku, neki ne bi. Hajduk je atraktivan i stranim trenerima govorio je Slaven 6. svibnja u emisiji "Sport nedjeljom" pa nastavio:

- Ali iskreno, lagao bih kad bih rekao da se vidim na klupi Hajduka.

Razmišlja li tako i sad, kad nema posao, a njegovu Hajduku nasušno treba (i) pravi trener? Slavene, vrime je!

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia