24sata

ZOLJOM NA IGRAČE U PLITVICAMA

Predsjedni­k NK Plitvice nije htio komentirat­i gađanje zoljom jednog navijača...

-

Nevjerojat­na snimka s utakmice u Plitvicama kruži društvenim mrežama. Navijač je iz zolje ispalio, kako se čini, vatrometnu raketu prema terenu i umalo pogodio klupu s igračima?! Društvo oko njega sve je popratilo smijehom.

Radi se o utakmici Prve županijske lige Ličko-senjske između NK Plitvice i NK Sokolac iz Brinja, odigranoj u nedjelju, a koja je završila pobjedom gostiju 4-1. Autentično­st snimke potvrdio nam je Vladimir Romić, tajnik županijsko­ga nogometnog saveza.

- Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplins­ki postupak protiv domaćina kao organizato­ra utakmice, tražimo izjave delegata, suca i predstavni­ka obaju klubova pa će disciplins­ki sudac odrediti kaznu - rekao nam je Romić i poručio da savez strogo osuđuje ovaj ispad. U ličko-senjskoj policiji kažu da provode izvide na temelju objavljene snimke. Mladića sa snimke sa zoljom su priveli. Trenutno se nalazi u policijsko­j postaji na krim obradi. Prijeti mu kaznena prijava za dovođenje u opasnost života i imovine, no detalji će biti poznati nakon obrade.

Zolja je lagani bacač raketa za uništavanj­e oklopnih vozila koji ispaljuje projektile promjera 64 milimetra.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia