24sata

Meghan skrivala mikrofon zbog dokumentar­ca?

-

proglašen kraljem Charlesom III. i nakon što su se njezini zaraćeni unuci William i Harry te njihove supruge, Kate Middleton (40) i Meghan Markle (41), ponovno nakratko okupili u šetnji. Pogrebno vozilo s lijesom kraljice Elizabete II. putovalo je šest sati kroz škotske gradove prije nego što je stiglo u Edinburgh. Tamo je ostalo dva dana, a potom je lijes otpremljen na zrakoplov kako bi stigao do glavnoga grada Velike Britanije.

No vratimo se

na prinčeve i njihove supruge, točnije na njihovu zajedničku šetnju dvorcem Windsor. Britanski tabloidi i mnogi korisnici društvenih mreža optužili su Meghan da je prilikom tog kratkog susreta nosila mikrofon ispod haljine. Primijetil­i su neobičan pravokutni nabor koji se ocrtavao na njezinu struku te odmah zaključili kako je to skriveni mikrofon. Nagađa se da je to učinila kako bi imala više sadržaja za prodaju Netflixu, streaming servisu koji producira njezin dokumentar­ac o životu s kraljevsko­m obitelji.

Za sada nema nikakvih potvrda u vezi ove teorije, no britanski tabloidi opet su dali sve od sebe ne bi li Meghan ocrnili u očima javnosti. Markle mnogi Britanci smatraju glavnom spletkaroš­icom kraljevske obitelji. Sve to zbog stalnih medijskih istupa u javnosti u kojima pokušava, kažu, ocrniti kraljevsku obitelj.

 ?? ?? Lijes s kraljicom ispratile su tisuće ožalošćeni­h ljudi
Lijes s kraljicom ispratile su tisuće ožalošćeni­h ljudi
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia