24sata

U utorak navečer

-

MORANA ĆOSIĆ

u Hali Zagreb brend Klisab imao je prvu samostalnu modnu reviju. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavil­i i liniju za muškarce. Jedna od gošći bila im je i pjevačica Jelena Rozga (45), velika ljubitelji­ca mode i revija. Splićanka je u centru pozornosti zbog ljubavnog dueta s Matijom Cvekom (29), a premijera pjesme "Zar je ljubav spala na to" zakazana je za četvrtak.

- Hvala još jednom Matiji Cveku. Nadam se da će ljudi uživati u pjesmi i spotu kao što smo nas dvoje - rekla je oduševljen­a Jelena. Ranije je priznala da je za duet htjela samo glazbenika Cveka, a najavila je i novi album.

- Na akustičnom albumu naći će se 19 prekrasnih pjesama, neke dobro poznate, neke malo zaboravlje­ne… Kako se sve polako bliži kraju, shvatila sam da mi treba pomoć - izjavila je te obožavatel­je javno pozvala da joj pomognu oko imena novog albuma.

Osim Rozge, na reviji su bile i gošće Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Ivana Paradžikov­ić, Ida Prester, Anita Dujić, Gracija Filipović te mnogi drugi.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia