24sata

Tužni Dambrauska­s: Bio sam u raju i mogu potvrditi da postoji

-

TOMISLAV GABELIĆ, JOSIP TOLIĆ

lijevoj strani i u 50-ak metara nanizao dvojicu Riječana, "izvagao" Galešića i poslao loptu desnicom u suprotni kut. Za razliku od Šibenika, Hajduk nije stao nego je nastavio napadati. I Livaja je pronašao Kalinića iza leđa riječke obrane, a "stari rutiner" je matirao Labrovića. Nakon toga je Djouahra zaradio drugi žuti karton.

smo zaslužili poraz, ovaj put je bilo drugačije. Da smo imali napad kakav ima Hajduk, dobili bismo s tri ili četiri gola razlike! Nisam ja Mourinho da promijenim deset igrača, ja radim s onim što imam i razgovarat ćemo o izmjenama u rosteru. Momčad nije u najboljem stanju, terorizira­na je. Da je Osijek bio ovdje, on bi sigurno vodio - rekao je trener Rijeke Serse Cosmi, koji je nakon drugoga gola poludio i maknuo se s terena pa se ubrzo vratio.

- U 30 godina to nisam vidio! Četvrti sudac nije nam dao prvu zamjenu, pa ni drugu i primili smo gol. Udaljio sam se s terena da ne kažem nešto zbog čega bih požalio. Tu se riješila utakmica.

- Protiv Osijeka

vjerovanje, Riva koja gori... Hvala na prilici da dodirnem povijest ovog velikoga kluba i budem dio ove zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme... Zauvijek će mi nedostajat­i osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijača koji su se poredali na ulicama da pozdrave igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida koja pjeva ‘Dalmacijo’ prije utakmice... Bio sam privilegir­an.

 ?? ?? Mislav Karoglan debitirao je na klupi
velikom pobjedom
Mislav Karoglan debitirao je na klupi velikom pobjedom
 ?? ?? Valdas Dambrauska­s sad će na odmor
Valdas Dambrauska­s sad će na odmor

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia