24sata

Hici iz vatrenog

-

oružja odjekivali su u petak poslijepod­ne u karlovačko­m predgrađu, na Lemić Brdu. Policija je dojavu zaprimila nešto prije 18.30 sati.

- Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Pod nadzorom je policije - objavila je sinoć PU karlovačka nakon prave drame koja se odvijala na Lemić Brdu. Na prvu, dok se još uvijek nije znalo što se točno događa, zabrinuti građani dojavljiva­li su kako je na tom području sve puno policije. Čuli su se pucnjevi. Informacij­a nije bilo puno. Sve je bilo prepuno policije. U jednom trenu, nešto iza 20 sati tamo su stigli i pripadnici ATJ Lučko nakon čega se muškarac koji je pucao iz vatrenog oružja konačno odlučio predati. Kako smo uspjeli doznati, u pucnjavi je ubijen jedan stariji muškarac. Počinitelj je, piše Radio Mrežnica, drugi stariji muškarac, inače nekadašnji lovac i umirovljen­ik.

Mediji su neslužbeno sinoć pisali i kako je počinitelj I.P. zvani Para, koji je već bio zatvorski kažnjavan.

- Očito mu se “smračilo” pred očima - komentiral­i su mještani. Svjedoci s Lemić Brda kažu da je muškarac bio potpuno rastrojen. Navode da je šetao po mjestu te pucao iz oružja. Žrtvu je navodno ubio u njegovom dvorištu. Radio Mrežnica piše i kako su ubojica i ubijeni navodno u rodbinskoj vezi te kako je ubojica u svom sumanutom pohodu navodno htio zapaliti i vlastitu kuću. Nakon ubojstva, Hitna pomoć nije mogla prići mjestu događaja jer počinitelj nije dozvoljava­o pristup. - Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja - naglasila je u priopćenju policija. Dodali su i kako na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanj­a svih okolnosti događaja. Svi detalji ovog stravičnog ubojstva bit će poznati nakon što policija završi očevid.

 ?? ?? Ubojica se predao navodno tek kad su
došli specijalci
Ubojica se predao navodno tek kad su došli specijalci

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia