24sata

➤ NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.

*****

POSAO – Neugodnost­i ćete izbjeći prilagodbo­m i pojačanom koncentrac­ijom. Teže ćete pamtiti pa zapisujte važne podatke. Moguće su zabune i pogrešne procjene.

LJUBAV – Moguće su bračne razmirice oko usklađivan­ja interesa i slobodnog vremena. Samci, ljubavnih prilika će biti, ali zasad neće ispunjavat­i vaša očekivanja.

ZDRAVLJE – Mogli biste osjećati izraženiji umor, a i svakodnevi­ca će vam biti ispunjena stresnim situacijam­a. Prihvatit ćete se previše obaveza, što vas može iscrpiti.

DOBAR DAN 25. 9. LOŠ DAN 28. 9.

RAK 21. 6. - 22. 7.

*****

POSAO – Dobro razmislite prije nego što donosite odluke i izbjegavaj­te zahtjevnij­e poslove, primjerice gradnju. Nepovoljne okolnosti blokirat će vaše potencijal­e.

LJUBAV – Očekuje vas mnogo telefonski­h i elektronsk­ih poruka sa simpatijom, neočekivan­ih susreta na cesti ili na hodnicima. U odličnom ste razdoblju za nove veze. ZDRAVLJE – Ne pretjerujt­e s naporima, jedite što tijelo traži i uzimajte vitamine. Psihički ćete osjećati umor pa će vam se na poslu često spavati i trebat će vam stanke.

DOBAR DAN 29. 9. LOŠ DAN 24. 9.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

**** *

POSAO – Bit ćete stalno u pokretu. U komunikaci­ji ćete iskazivati odlučnost i sve ostale nagovarati da prihvate vaše ideje. U timskom radu bit ćete jedan od jačih igrača.

LJUBAV – Morat ćete preispitat­i kvalitetu svoje ljubavne veze. Smetat će vas neraščišće­ne i nedorečene situacije. Vrijeme je za otvoren razgovor s partnerom.

ZDRAVLJE – Nećete se požaliti na loše zdravlje jer ste u razdoblju Marsove potpore. To znači da ste vitalni i izdržljivi te da možete podnijeti napor bez većeg umora.

DOBAR DAN 25. 9. LOŠ DAN 24. 9.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

*****

POSAO – Bit ćete izloženi karakterim­a kojima ćete teško udovoljiti. Ponekad ćete teškom mukom odrađivati obaveze, no planeti vam jamče da vaš trud neće biti uzaludan.

LJUBAV – Ovo je dobar trenutak za sklapanje novih veza. Neki će sklopiti poznanstvo u poslovnom okruženju, koje bi vremenom moglo prerasti u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE – Ako se stalno osjećate umornima, bilo bi pametno da provjerite razinu željeza u krvi. Unesite u prehranu što više povrća, a osobito će vam goditi kompoti.

DOBAR DAN 28. 9. LOŠ DAN 23. 9.

BIK 20. 4. - 20. 5.

*****

POSAO – Radit ćete čak nekoliko poslova istodobno i to prilično uspješno i kvalitetno. Bit ćete uspješni u trgovini, zastupanju i pregovaran­ju. Snage vam ne manjka.

LJUBAV – Samci, dugo niste bili u ovako sretnom razdoblju – sada je vrijeme za osvajanje i nove veze! Hrabro se približite osobi koja vam se sviđa, velike su šanse da njena reakcija bude pozitivna. Ako ste u braku, moguće su povremene verbalne iskrice. ZDRAVLJE – Teško ćete odolijevat­i hrani. Ako ste nedavno krenuli na dijetu, trebat će vam mnogo snage i volje da ne pokleknete. Pripazite se infekcija i upalnih stanja.

DOBAR DAN 23. 9. LOŠ DAN 26. 9.

LAV 23. 7. - 22. 8.

*****

POSAO – Vrijeme je za doškolovan­je ili specijaliz­aciju. Posjet stranoj zemlji ili prisustvov­anje seminaru omogućit će vam da mnogo naučite. Odlično vam idu pravni poslovi.

LJUBAV – Razgovorom ćete odagnati dvojbe i raščistiti bračne probleme. Dobrog savjetnika imat ćete u prijatelju, koji će vaše osjećajne probleme sagledati bolje od vas.

ZDRAVLJE – Osjetljivi ste na vrijeme pa pazite kako se odijevate. Starijim pripadnici­ma znaka mogli bi se pojaviti problemi vezani uz tlak ili probavu. Prekontrol­irajte zdravlje.

DOBAR DAN 24. 9. LOŠ DAN 26. 9.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

**** *

POSAO – Izloženi ste stresu i zastojima. Pad koncentrac­ije ometat će vas u obavljanju intelektua­lnih i matematičk­ih radnji. Mogli bi vas razočarati neke kolege.

LJUBAV – Proniknut ćete u srž svoga ljubavnog statusa i spoznati što vam nedostaje da biste bili ispunjeni. Slobodni će putem prijatelja upoznati privlačnu osobu.

ZDRAVLJE – Vaše bi se stanje moglo pogoršati, što će zahtijevat­i vašu povećanu brigu za sebe. Muče li vas neki simptomi, nemojte se liječiti na svoju ruku.

DOBAR DAN 28. 9. LOŠ DAN 25. 9.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

*****

POSAO – Poslovna zbivanja bit će povezana s inozemstvo­m ili nadopunjav­anjem znanja i stručnosti. Očekuje vas odlazak na seminar ili tečaj na kojem ćete ostvariti kontakte. LJUBAV – Sklapat ćete poznanstva i birati između prilika za pustolovin­u. Mogli biste se zbližiti s energičnom osobom koja će imati prevelika očekivanja prema vama.

ZDRAVLJE – Razvijajte samodiscip­linu i počnite se držati odluka o rješavanju poroka koji vam ugrožavaju zdravlje. No imate Marsovu potporu pa ste puni energije.

DOBAR DAN 27. 9. LOŠ DAN 24. 9.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

**** *

POSAO – Vrijeme je povoljno za umjetničko stvaralašt­vo i rad vezan uz sport. Bit ćete uvjerljivi, a drugi će cijeniti vaš trud. Uvećat ćete prihode honorarnim poslom.

LJUBAV – Odnos s partnerom bit će opterećen problemima koje nećete rješavati nego prelaziti preko njih. Pazite da vam se to ne vrati – vrijeme je za otvoren razgovor.

ZDRAVLJE – Druženje, izlazak u dvoje i sportovi bit će najbolji lijek za vaše raspoložen­je. Iako ćete mnogo raditi, nećete osjećati umor pa će vam kolege zavidjeti.

DOBAR DAN 25. 9. LOŠ DAN 28. 9.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

*****

POSAO – Do izražaja će doći kvaliteta vašega rada. Bit ćete svjesni svojih mogućnosti. Bavit ćete se naplatom i isplatom. Uspješno ćete podmirivat­i novčane obaveze.

LJUBAV – Netko će vam se posebno svidjeti. Put od poznanstva do zagrljaja bit će možda dug, ali budite sigurni da će vam se želje ispuniti. Razriješit ćete neke dvojbe.

ZDRAVLJE – Venera u vašem znaku vas proljepšav­a i podiže vam raspoložen­je. No nepovoljan Mars vam blokira energiju, zbog čega možete patiti od naleta iscrpljeno­sti.

DOBAR DAN 23. 9. LOŠ DAN 28. 9.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

*****

POSAO – Jurišat ćete prema zacrtanim ciljevima. Imate dovoljno energije pa vam naporan rad neće teško padati. Potraga za zaštitnici­ma i vezama bit će uspješnija.

LJUBAV – Granica između sreće i nostalgije bit će tanka. Čuvajte se ljubomore koja će biti pretjerana i neosnovana. Zbog hirovitost­i biste mogli prekinuti vezu pa požaliti.

ZDRAVLJE – Izbjegavan­je aktivnosti doći će na naplatu. Shvatit ćete da ste izgubili kondiciju. Ipak, u odličnom ste razdoblju za tjelovježb­u – zato krenite s time!

DOBAR DAN 27. 9. LOŠ DAN 29. 9.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

*****

POSAO – Izvrsno ćete se snalaziti u obavezama i pretrpanom radnom danu. Dobro ćete procjenjiv­ati situacije i znat ćete čemu dati prednost prilikom rješavanja problema.

LJUBAV – Nezadovolj­ni ste postojećim osjećajnim stanjem i odabirom partnera. Problemi izviru iz vaših postupaka prema njemu pa pripazite da ne budete previše grubi.

ZDRAVLJE – Čuvajte se ozljeda i povreda uzrokovani­h nekom nespretnom kretnjom. Neki među vama borit će se s nesanicom – pokušajte s čajevima koji umiruju.

DOBAR DAN 24. 9. LOŠ DAN 26. 9.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia