24sata

Nova sezona

-

DAVOR LUGARIĆ

Supertalen­ta počinje u subotu 24. rujna, a oko 150 kandidata na audicijama stalo je na pozornicu u želji da prođu dalje. To je deveta sezona showa, a za pobjedu će se natjecati plesači, pjevači, imitatori i akrobati te kandidati s rijetkim i neobičnim talentima. Njihov prolaz u daljnje natjecanje ovisi o žiriju kojeg ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek.

Voditeljsk­i dvojac je provjeren i standardan - Igor Mešin i Frano Ridjan. Oni će i ove godine imati presudnu ulogu u odabiru jednog od ukupno pet kandidata koji će zahvaljuju­ći njihovom zlatnom gumbu osvojiti izravan plasman u polufinale.

- Nakon svih sezona Supertalen­ta pomislim da me više ništa ne može oboriti s nogu, ali uvijek se dogodi da se prevarim! Sudeći po talentima koje sam vidio, mislim da će deveta sezona biti vrlo uzbudljiva i zanimljiva,

pa svima preporučuj­em da nas gledaju i prate iz emisije u emisiju - poručio je Mešin.

Ridjan je dodao kako će neki nastupi gledatelje sigurno "prikovati za male ekrane".

- Ima ih od onih strašnih i opasnih koje ne smijete pokušavati kod kuće, do onih lijepih i sjajnih talenata zbog kojih ćete zaplakati od sreće. Nevjerojat­no je da se nakon toliko sezona nađe i dalje sjajnih pojedinaca, a dodatno veseli što se na naš show prijavljuj­u i kandidati iz drugih zemalja - kazao je Frano.

zbog nove sezone pokazati i glumački talent. Voditelji su snimili promotivni spot u kojem su oni zaštitari koji čuvaju zlatni gumb...

- Imao sam priliku prvi puta Igora vidjeti u glumačkoj ulozi na setu, pa sam krajnje ozbiljno shvatiti i svoj zadatak. Sada službeno mogu u životopis staviti da sam imao pravu ulogu na ekranu - našalio se Ridjan.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia