24sata

MOMČILO OTAŠEVIĆ: VOLIO BIH SA ŽENOM PONOVNO ZAIGRATI

-

IVANA PRKAČIN

da me netko pita koje mi je dijete draže. Sve ima svoje čari. Snimanje je jedna druga vrsta glume, kazalište ima neke svoje zakonitost­i. Od njegove prve hrvatske serije ''Zore Dubrovačke'', Momčilo se nije prestao pojavljiva­ti na malim ekranima.

- Zadnjih 10 godina radim po 12 sati, drugačije ni ne znam. Navikao sam. Naporno je, ali zadovoljan sam i ispunjen. Dobro mi je u životu. Snimio sam i dva filma, dogodi se i to, no ne u mjeri u kojoj bih volio - smije se Momčilo.

dvojbe, ''daske koje život znače'' su njegov izbor.

- Kad bih morao birati, radio bih samo u kazalištu i uživao bih kad bi se od toga moglo lijepo živjeti. Volio bih ja snimati do kraja života, ali u kazalištu imate svake večeri uživo krv, znoj, suze, na metar od publike. Nema laži ni prevare priča Momčilo.

No bi li volio ponovno sa suprugom zaigratii na malim ekranima? - Apsolutno. Nismo ni bili često partneri na ekranu od 'Zore' - kaže.

traju po 12 sati, Momčilo ponekad propusti najmlađima poželjeti laku noć. - Kad snimate, nemate vremena ni za što drugo. Doma sam svaki dan u 21 sat, a ako imam sreće, onda dođem nekad poslijepod­ne. Djeca su još mala i ne dam im da gledaju televiziju. Oni gledaju crtiće, a Maša primijeti da me u seriju zovu Janko pa kaže: 'To nije Janko, već moj tata Moćilo'. Ne može izgovoriti Momčilo, smije se glumac. Dodaje da se uvijek potrefi kad upali seriju ''Kumovi'' da se prikazuje scena u kojoj dobiva batine. - Tata, ja ću njih istući, kaže mu tad kćer Maša.

 ?? ?? Glumački par u braku je četiri godine
Glumački par u braku je četiri godine

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia