24sata

’NEMAMO VIŠE NOVOG MATERIJALA ZA SNIMANJE’

IVA MAJOLI PROSLAVILA DJEVOJAČKU ZABAVU

-

Naše predstave su prekrasne, velike. Sigurno da individual­no više nikada nećemo proživjeti takvo iskustvo, to ‘ludilo’ rock&rolla. No više nemamo materijala za snimanje, a i nije preostalo puno kompozicij­a koje bi dobro zvučale na violončelu. Teško je stoga postići nešto novo, rekao je glazbenik Luka Šulić (35) o posljednjo­j turneji 2Cellosa, sa Stjepanom Hauserom (36). (ipr)

Bivša tenisačica Iva Majoli (45) uskoro se udaje, a njezina prijatelji­ca Borna Kotromanić potvrdila je to fotografij­om s djevojačke zabave iz zagrebačko­g restorana. ‘’Došlo doba da je udajemo’’ poručila je Borna. Majolin budući suprug je talijanski poduzetnik Robert Calegari, a bivša tenisačica je vezu potvrdila ovih dana. (ipr)

Vanda Winter za Studio

Sportka novinarka Mila Horvat (41) je prije dvije godine bila na meti internetsk­ih prevaranat­a. ‘’Netko se lažno koristio mojim identiteto­m, kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem otvorila svoj profil na, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim’’, odlučila je Mila. (ipr)

Svojim najvećim uspjehom smatram što mogu podizati dijete od posla kojeg volim

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia