24sata

Kate je završila u bolnici Glumicu Kate Winslet (46)

NA SNIMANJU U DUBROVNIKU

-

dovezli su u dubrovačku bolnicu zbog ozljeda koje je zadobila tijekom snimanja filma ''Lee'' u Župi dubrovačko­j, prenosi Dubrovački dnevnik. Kako neslužbeno doznaju, britanska glumica ozlijedila je nogu tijekom snimanja u Kuparima. Oskarovka je stigla u dubrovačku bolnicu u crnom kombiju u pratnji nekoliko ljudi. Prvo su ušli na ulaz Hitnog objedinjen­og bolničkog prijema, a kasnije su otišli na stražnji ulaz dubrovačke bolnice. Kompleks Kupari, koji se nalazi nedaleko od Dubrovnika, ovih dana služi kao jedna od lokacija za snimanje filma o legendarno­j ratnoj fotografki­nji magazina Vogue, Lee Miller, koju će utjeloviti Winslet. Uz nju, u filmu glume Jude Law i Marion Cotillard.

Kate je uspjela od šest nominacija za najprestiž­niju nagradu osvojiti jednog Oscara. Zlatni kipić za film ''Žena kojoj sam čitao'', kojeg bi svaka glumica voljela imati u svojoj kolekciji nagrada smjestila je na vrlo neobično mjesto.

Poanta je u tome da svatko može uzeti Oscara i pred ogledalom odglumiti kako ga je upravo osvojio. Najzanimlj­ivije je kako uvijek znaš tko je to učinio jer se zadrže malo duže u toaletu, a van izađu rumenih obraza. Presmiješn­o je - rekla je glumica u intervju za WSJ magazin. Kada je Kate osvojila nagradu otkrila je kako je svoj govor vježbala još od svoje osme godine čvrsto držeći u ruci bočicu šampona. (ipr)

- Stoji u toaletu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia