24sata

ŠPANJOLSKA PRVAK, MILIČIĆ BEZ MEDALJE

TENISAČI U ČETVRTFINA­LU NA ŠPANJOLSKU RIJEKA VEĆ DVA MJESECA BEZ POBJEDE

-

Španjolski su košarkaši u finalu EP-a pobijedili Francusku 88-76 uz 27 koševa Juana Hernangome­za, 14 koševa i 11 asistencij­a Browna te 14 koševa i osam skokova Willyja Hernangome­za, kojeg su nagradili kao MVP-a Eurobasket­a. Za Francuze je Fournier ubacio 23. U borbi za broncu Njemačka je svladala Poljsku Igora Miličića 82-69. Hrvatska je završila na 11. mjestu. (ab)

Hrvatski su tenisači uz pizzu, pivo, vino i karaoke u Bologni proslavili ulazak u četvrtfina­le Davis cupa. Talijani su pobijedili Švedsku, čime su naši osigurali drugo mjesto. A u Malagi od 22. do 27. studenoga, Španjolska će joj biti suparnik u četvrtfina­lu. Španjolci su osvojili skupinu ispred Kanade, Srbije i Južne Koreje.

Rijeka i Šibenik pred 3300 gledatelja na Rujevici odigrali su 0-0, Rijeka je dominirala, dva gola poništio joj je VAR, Rogić je na golu briljirao, ali je u 95. Dolček skoro gostima donio pobjedu, no pogodio je vratnicu. Rijeka nema pobjedu od prvog kola prije dva mjeseca i 1-0 na Šubićevcu, a zabila je šest golova u deset kola.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia