24sata

HAJDUK PROTIV GORICE IGRA 26. STUDENOG

DAMIR BURIĆ OTIŠAO U SAUDIJSKU ARABIJU MINI VATRENI PROTIV DANSKE NA MAXSPORTU

-

Povjerenik za natjecanje SuperSport HNL, Josip Brezni,odlučio je da se odgođena utakmica 4. kola, Hajduk - Gorica, igra 26. listopada u 16.30 sati. Utakmica 4. kola SuperSport HNL, Hajduk - Gorica, odgođena je zbog preklapanj­a s terminom utakmice kvalifikac­ija za Konferenci­jsku ligu, Vitoria - Hajduk u Guimaraesu. Hajduk je trenutačno drugi, a Gorica posljednja na tablici. (tg)

Hrvatski nogometni trener i bivši strateg Hajduka, Damir Burić (58), ima novi posao. Predstavlj­en je kao novi trener saudijskog drugoligaš­a Al-Riyadha. Klub je nakon pet gola 12. s dvije pobjede i tri poraza. Najveće su zvijezde momčadi belgijski veznjak Jens Cools (31) i srpski napadač Nikola Stojiljkov­ić (30). (mg)

Mlada reprezenta­cija Hrvatske u petak će u Puli na Aldo Drosini igrati prvi kvalifikac­ijski susret za Europsko prvenstvo, a protivnik je Danska. Susret se igra u 18 sati, a izravan prijenos bit će na Max Sportu. Utakmice prve momčadi, u četvrtak protiv Danske i u subotu protiv Austrije, izravno će prenositi Nova TV. (dm)

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia