24sata

HRVATSKA U-23 DANAS IGRA PROTIV KATARA DEČKI, SPREMAJTE STV KATARCI DA ODIGRAM Hrvatska U-23

-

vrsta, tzv. “izmišljena reprezenta­cija”, danas će u prijateljs­koj utakmici ogledati snage s najboljom selekcijom Katara. Da, Katar se priprema za Svjetsko prvenstvo kojemu su domaćini, a dok se sve europske reprezenta­cije pripremaju kroz Ligu nacija, Katrani se malo “zajebavaju”.

- Ajme, dečki, pa čime vas hrane?! - zastao je Robert Jarni pred kršnim momcima u predvorju hotela prije nego što ih je poveo na utakmicu.

POPIS IGRAČA

GOLMANI:

OBRANA:

VEZNI RED:

neke mladiće - poručio nam je Petar Krpan, glavni instruktor HNS-a.

vrstu će u austrijsko­m Wiener Neustadtu voditi izbornik U-17 reprezenta­cije Robert Jarni koji je vjerojatno jedini bio slobodan. Ili se prvi javio na poziv HNS-a.

Katarski izbornik Felix Sanchez odveo je još krajem kolovoza svoju reprezenta­ciju u Austriju gdje njegovi momci bruse formu za Svjetsko prvenstvo na kojem će Katar igrati protiv Ekvadora, Senegala i Nizozemske.

No Katrani nisu baš najbolje organizira­li svoj “medeni mjesec” u Beču, pa su si nekako “na silu” morali tražiti suparnike. I to bilo kakve.

NAPAD:

ANTE BUŠKULIĆ, HRVOJE TIRONI

Tako su osmislili “Turnir četiri nacije”, na kojemu su zaigrali protiv B, C ili čak D postava Maroka (2-2), Ghane (2-1) i Jamajke (1-1). Naravno, ni jednoj od tih reprezenta­cija nisu na raspolagan­ju bili najbolji igrači, ali su vjerojatno svi pokupili “dobru lovu”. No kako Katar ni tu nije imao previše sreće, odlučili su “napucati” Slovake. Točnije, tamošnjeg petoligaša Domanižu (2-0) i drugoligaš­a Šamorin (3-0). I onda su se u nedostatku suparnika sjetili i HNS-a.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia