24sata

Aute koristila poduzet

-

Na poslu sam, nemam sad vremena za razgovor. Nemam komentara, kratko je kazao vlasnik Opel Vectre koja je gorjela u ponedjelja­k oko 2 sata u Aleji Bologne u zagrebačko­m Vrapču. Iako nije bio raspoložen za razgovor, potvrdio nam je da auto nije koristio on nego, kako je napisao Jutarnji list, agentica za nekretnine s više optužnica.

Kako je jučer izvijestil­a zagrebačka policija, obavljenim očevidom utvrdili su da je netko, vjerojatno otvorenim plamenom, izazvao požar BMW-a zagrebački­h registarsk­ih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaki­nje i osobnog automobila marke Opel zagrebački­h registarsk­ih oznaka u vlasništvu 35-godišnjaka. Šteta zasad nije utvrđena. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o M. B. (35) i I. Š. (28).

U događaju nitko nije ozlijeđen, a vatrogasce su pozvali građani koji su u gluho doba noći zamijetili požar. Iako su vatrogasci vrlo brzo stigli na mjesto požara i ugasili automobile, veću štetu nisu mogli spriječiti. Oba vozila navodno je koristila 40-godišnjaki­nja.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o D. V., koja se bavila prodajom i zakupom nekretnina. Prema podacima iz Poslovne Hrvatske, imala je dvije agencije za nekretnine. Obje su u stečaju te su brisane iz registra, jedna 2018. godine, a druga 2019. godine.

Što se tiče optužnica koje se

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia