24sata

SUTKINJA MAJA ŠUPE OSTAJE IZA REŠETAKA

-

ROMANA BILEŠIĆ

Nije propustio osvrnuti se i na novi sustav odvajanja otpada, koji počinje 1. listopada, naglasivši kako je mnogo građana već kupilo vrećice.

- Od 1. listopada

obaveza je da se otpad odlaže u vrećicama. Velik broj građana već ih je kupio. Bit će uhodavanja, to nam je jasno. Sigurno nećemo odmah kažnjavati ljude - rekao je Tomašević.

Koji sat prije presice otvorio je novu područnu osnovnu školu Savski Gaj u Blatu, za koju je rekao da je trenutno najsuvreme­nija škola u Zagrebu.

- Drago mi je da se završilo nešto što se čekalo 15 godina. 15 godina ovdje djeca nisu išla u školu. Hvala svima koji su gurali da se ovaj projekt konačno dogodi. Ova je škola potpuno nova, suvremena i plaćena potpuno iz proračuna Grada Zagreba rekao je Tomašević.

Svi svjedoci u slučaju u kojem se Blažo Petrović, Maja Šupe i Branimir Zmijanović sumnjiče za primanje, odnosno davanje mita su ispitani. No prihvaćena je žalba USKOK-a te im je određen istražni zatvor i zbog opasnosti od ponavljanj­a djela. Šupe će na slobodu čim je DSV razriješi dužnosti što je sama zatražila, piše Večernji list. (rb)

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia