24sata

ŠEF MU DAROVAO AUTO HVALA ZA SVE GODINE I SRETAN ROĐENDAN

-

Marijan je djelatnik tvrtke od prvog dana

PAULA OSOJNIK

od prvog dana, što znači da je s nama već 35 godina! Česte promjene radne okoline danas su svakodnevi­ca i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom 60. rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim darom: novom Škodom Octavijom. Marijanu zahvaljuje­mo na godinama vjernosti i marljivom radu, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sada biti još draži i udobniji - objavljeno je na društvenim mrežama tvrtke.

Vlasnik i direktor Nika konstrukci­ja, Zvonko Kišić, kratko nam je telefonski rekao kako je

zahvalan Marijanu za sve godine. Iznenadilo ga je koliko se brzo priča pročula. Nije mislilo da će sve tako “buknuti”. Oni su to sve, kako kaže, htjeli interno izvesti kako bi zahvalili radniku i kolegi na “godinama službe”. No sve je otišlo daleko, dodaje. Zvalo ih je puno prijatelja, poznanika, novinara... Marijan je 5. rujna proslavio 60. rođendan, u krugu obitelji i prijatelja. Sretno priznaje kako će njegov stari automobil sad pripasti kćeri.

- Više nećemo morati svi dijeliti jedan. Kćeri treba za puno obaveza, školu, svašta, tako da je ovo zapravo super. Sad svatko ima svoj. Uistinu sam presretan, ni u najluđim snovima ovakvo nešto ne bih očekivao. Kapa dolje šefu, kolegama i svima ostalima - sretan je Marijan. Njegova ruta do posla s novim automobilo­m, priznaje nam, nije nešto duga. Od kuće do posla ima samo četiri kilometara, odnosno nekoliko minuta vožnje, no siguran je da će baš svaki put uživati u svom novom automobilu, šali se.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia