24sata

Šulić pravi djecu, imat će za orkestar

-

M. ĆOSIĆ, D. LUGARIĆ

vježbao on, znate... počeo je dosta rano... i evo ga, trud se isplatio nakon svih tih godina. Nije on samo vježbao desnu ruku, on je napravio i troje djece u pandemiji. Još malo će cijeli orkestar imati rekao je Stjepan kroz smijeh. Tijekom koncerta je ženskom dijelu publike slao poljupce.

dva sata, a izveli su uspješnice kao “Smooth Criminal”, “Thunderstr­uck”, “Seven Nation Army”, “I Can’t Get No - Satisfacti­on” i “Sweet Child o’ Mine”. Na pjesmi “Highway to Hell” australsko­g hard rock sastava Hauser je stavio crvene svjetleće rogove “vraga” i protrčao kroz publiku s čelom. Svirao je i u ležećem položaju na bini, a bio je i emotivan.

- Hvala publici što je ostala do kraja nastupa, ovo nam se nije još nikad dogodilo, ha, ha. Ovo je naš posljedni koncert kao ‘2Seljos’. Ovdje je sve počelo prije 11 godina. Prošli smo svašta, kao u braku, uspone i padove - rekao je. Hauser i Šulić na oproštajno­j turneji će svirati do 4. prosinca, a zadnji koncert im je na Novom Zelandu.

- Sljedeći koncert

nam je na Marsu - rekao je Hauser, a za kraj zagrebačko­g koncerta poželio je da publika napravi “čarobno nebo” i upali svjetla na mobitelima.

Fanovi glazbenika došli su iz svih krajeva svijeta. A u prvom redu bila je i Anne iz Australije, koja je zbog omiljenog dvojca, kaže, potegnula dobru kilometraž­u. Iduća stanica 2Cellosa je, kažu, Arena u Veroni.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia