24sata

BOBAN I LUIS FIGO NA HAKLU

Figo, Boban, Keane, Savićević... stigli su na Hvar na sjednicu Uefe i igrali se s djecom

-

Na jedan dan Hvar je postao središte europskog nogometa. Na najsunčani­jem otoku bila je sjedinca izvršnog odbora Uefe, na kojoj su određivali proceduru ždrijeba kvalifikac­ija za Euro 2024. godine. Stigli su Luis Figo, Zvonimir Boban, Robbie Keane, Darijo Srna, Dejan Savićević, Davor Šuker...

Naravno, bio je tu i predsjedni­k Uefe Aleksander Čeferin, koji je sve češće u Hrvatskoj. Kao i Luis Figo, kojem ovo nije prvi posjet Hvaru.

- Evo me opet na jednom od najljepših svjetskih otoka. Uvijek je zadovoljst­vo doći natrag na Hvar. Bio sam ovdje prije nekoliko godina i oduševio sam se. Sad sam radi posla. Pokušavamo uživati u ovome mjestu i biti na važnim sastancima - rekao je Luis Figo, Portugalac koji je 2000. godine osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša.

Na terenu su u isto vrijeme bile najveće nogometne zvijezde i djeca, a sve je prošlo uz obilje zabave, potpisa, selfieja i zajednički­h fotografij­a. Posebno raspoložen bio je bivši kapetan hrvatske reprezenta­cije Darijo Srna, koji se šalio sa svima, a na terenu je bio i bivši predsjedni­k HNS-a Davor Šuker. Bio je spektakl kakav Hrvatska zaslužuje. (mg)

”Jedina prava mudrost je u spoznaji da ništa ne znaš”

 ?? ?? Boban, Srna i Šuker igrali su na Hvaru
Boban, Srna i Šuker igrali su na Hvaru

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia