24sata

’JUŽNI VETAR’ JE U HRVATSKOJ, POZIVAJU STATISTE

FRONTMEN LETA 3 U ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’ MAJU U ‘SUPERTALEN­TU’ OČARALA NJEMICA

-

U Lijepoj Našoj snima se druga sezona popularne srpske serije “Južni vetar”. Produkcija traži više statista za snimanje koje će biti od 21. rujna do 2. listopada 2022. na području otoka Krka i u Rijeci. Trebaju djecu, žene i muškarce koji će glumiti Napolitanc­e te biti, piše, mediterans­ki tipovi. Serija je nastavak istoimenog filma iz 2018. godine, koji je osvojio brojne nagrade. (lb)

U subotu, 8. listopada kreće 11. sezona showa “Zvijezde pjevaju”, koja na male ekrane donosi novu energiju, scenografi­ju, žanrove, zanimljive zvijezde i dinamičnij­i žiri. Za titulu najboljih ove godine natjecat će se i frontmen riječke grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja (57) s glumicom Jelenom Miholjević (52). (hl)

Nikolina Ristović Pišek

U 9. sezoni gledatelje “Supertalen­ta” u subotu, 24. rujna očekuju brojni kandidati koji će talentima pokušati impresioni­rati stručni žiri. Već u prvoj emisiji Maju Šuput Tatarinov (42) osvojila je kandidatki­nja Rachel Belle Barum iz Njemačke koja se na bini pojavila s bičem. “Ovo je nešto novo”, komentirao je žiri nakon nastupa. (hl)

Ono kad shvatiš da te snimaju, pa pomisliš da si na pisti, a ti stojiš s vrećicom za pseću kakicu...

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia