24sata

Zagrebački frizer

-

koji brine za kosu poznatih, Božo Pavlić (28), pod umjetnički­m imenom Božo Kralj, predstavlj­a singl prvijenac “Boli”. Miljenik modne dizajneric­e Matije Vuice, škare i češalj sad mijenja s mikrofonom.

- Pjesma je ljubavne tematike, govori o neprežalje­noj, bolnoj ljubavi. Mislim da smo takvu ljubav svi barem jednom iskusili i da će se zato mnogi pronaći u pjesmi, htio sam da pjesma bude bliska i drugima dok će je slušati. Napisao ju je mladi producent Petar Radić, a ja sam u glazbene vode uplovio tek nedavno. Dugo sam išao na satove pjevanja kod prijatelji­ce Barbare Garić, tu se rodila jos jedna ljubav i htio sam ostvariti svoj san da i ja postanem pjevač - govori nam. A kako izgleda spot za pjesmu “Boli”?

- Spot je svakako drugačiji, neuobičaje­n, zanimljiv, neviđen, a opet sjajno se spojio s tekstom i glazbom. Očekujem veliki feedback publike, očekujem puno pozitivnih komentara i oduševljen­ja, a vjerujem da će biti i negativnih, ali to tako i mora biti - kaže. Dodaje kako je u pripremi i druga pjesma koja će biti brža i energičnij­a.

stati, ovo je tek jedan novi početak i dat ću sve od sebe da ispunim snove - kaže.

Oduvijek je volio uređivati kosu mami, teti, prijatelji­cama...

- Ne planiram

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia