24sata

Nakon predstavlj­anja

-

španjolsko­g filma "42 sekunde" u Barceloni, Tarik Filipović (50) došao je u studio 24sata i otkrio detalje filma, kao i kviza "Tko želi biti milijunaš?" i detalje privatnog života te zašto mu se nije svidjela vožnja s Jurajem Šebaljem u "Zvijezde vrište". Od svih uloga najteže mu je uvijek bilo glumiti intimne scene seksa ili scene u kojima se ne osjeća ugodno.

- Ne zato što sam konzervati­van ili sramežljiv, nego jednostavn­o se ne osjećam ugodno. Razmišljam o kolegici, o supruzi Lejli, ali isto tako ne volim kad moram ući u čamac, a Kupa je - 20 stupnjeva. Volim kad mi je toplo i ugodno priznao je.

Domaći show "Tko želi biti milijunaš?", čiji je voditelj Filipović, ocijenjen je kao jedan od tri najbolja

M. GRIGORYAN VUČKOVIĆ, K. LEMAIĆ

u svijetu. Pitali smo Tarika zašto kviz ne može voditi žena.

- Ne znam, to je obrazac u cijelom svijetu. Od domaćih voditeljic­a mogla bi ga voditi, primjerice, Barbara Kolar - rekao je. A tvrdi i da je bila ideja da se okupe svi voditelji "Milijunaša" iz cijeloga svijeta, ali neuspješno.

Prisjetio se i početaka u "Tko želi biti milijunaš?". Priznaje da je jako emotivan kad čita komentare.

na nož nakon prve epizode. Jedan kritičar je napisao da sam izgledao kao da sam imao moždani udar. Mene kao emotivca to je jako pogodilo - tvrdi te dodaje kako od tada ne čita komentare. Tarik je poznat po svom humoru, ali zna se dogoditi da nekome zasmeta.

- Žao mi je što se predsjedni­k Mesić malo uvrijedio na premijeri

- Bio sam dočekan

predstave 'Predsjedni­ci&ca' jer se u predstavi jako puno pije, ali to je bila moja ideja. Pretposlje­dnja večer, na kojoj se puno jede i pije, pa ljudi smo - kaže Tarik i dodaje da ne koristi metodu ispijanja alkohola za opuštanje prije rada. Najviše ga opušta meditacija.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia