24sata

ŽIRI JE ODUŠEVI ZVUKOVIMA BIČ

-

DAVOR LUGARIĆ, MORANA ĆOSIĆ poručili su s Nove TV. Prvu epizodu devete sezone začinit će i nastupi trojice veselih pjevača... Voditeljsk­i dvojac i ove sezone čine Franjo Ridjan i Igor Mešin, a Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija. "Starosjedi­oci" su i dalje Martina Tomčić, Maja Šuput te Davor Bilman. Jedan od najdojmlji­vijih kandidata svih sezona kanadski je umjetnik Brent Ray Fraser, koji je pred gledatelje stao 2018. godine. Šokirao je hrvatsku javnost slikajući penisom, a svoje "oruđe", kako je rekao, osigurao je kod Llyod's of London na 50.000 dolara.

- Zaštitio sam

svoj penis od 25,5 centimetar­a jer je to moj alat za rad - rekao nam je tad. Tu provokativ­nu tehniku počeo je primjenjiv­ati prije više od deset godina.

- Počelo je tako da sam umočio svoj erektirani penis u boju kako bih stvorio otisak te uhvatio svoju uzbuđenost i seksualnos­t kroz umjetnost. Htio sam svojim slikama dati seksualni naboj rekao je.

Pozornost je privukla 2021. i Australka hrvatskih korijena Siena Uremović. Talentiran­a plesačica kod kuće ima i kolekciju od 500 tijara koje je osvojila na izborima ljepote.

- Izbori ljepote oblikovali su me u djevojku kakva sam danas. Mislim da su izbori ljepote pomogli potaknuti moje samopouzda­nje i samodiscip­linu - rekla nam je. Sieni su djed i baka iz Hrvatske, a tata joj je rođen u Australiji. Hrvatski jezik ne ide joj baš najbolje...

 ?? ?? Magic Leon u novoj je sezoni showa (gore), Kitasso je slikao penisom (dolje lijevo), a Siena je plesala (dolje desno)
Magic Leon u novoj je sezoni showa (gore), Kitasso je slikao penisom (dolje lijevo), a Siena je plesala (dolje desno)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia