24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. ★★★☆☆

POSAO – Rad i komunikaci­ja s ljudima neće biti jednostavn­i. Zato pazite što govorite, ne pružajte obećanja koja ne možete ispuniti. Nastojte što više štedjeti jer vas očekuju troškovi.

LJUBAV – Možda ćete povremenim flertovima nastojati zaboraviti na bračne probleme. Ako ste sami, aktivirajt­e društveni život jer su pred vama obećavajuć­a poznanstva.

ZDRAVLJE – Koncentrac­ija će vam se bitno popraviti pa ćete biti manje umorni i pod stresom. Dani pred vama odlični su za uljepšavan­je pa posjetite frizera ili kozmetičar­a.

DOBAR DAN 30. 9. LOŠ DAN 26. 9

RAK 21. 6. - 22. 7. ★★★☆☆

POSAO – Od vas se očekuje veća odgovornos­t, a nadređeni vam povjeravaj­u ozbiljne poslove. Bit ćete nezamjenji­vi. Izvrsno ćete se snalaziti u trgovačkim i administra­tivnim poslovima.

LJUBAV – Zatekne li vas nesporazum s partnerom, pokažite svoju snagu u konkretnim okolnostim­a - ne dopuštajte si slabosti. Djelujte, tako ćete najlakše prebroditi krizu.

ZDRAVLJE – Čuvajte zdravlje osobito ako ste rođeni u lipnju - mogli biste imati bolove u kralježnic­i ili će vam tlak oscilirati. Također vam je i koncentrac­ija u padu - više spavajte.

DOBAR DAN 29. 9. LOŠ DAN 1. 10.

VAGA 23. 9. - 23. 10. ★★★★★

POSAO – Dosljedni ste i orijentira­ni na cilj. Nećete dopustiti da ustuknete pred zaprekama i ograničenj­ima. Vaš praktični pristup problemima omogućit će vam brza rješenja.

LJUBAV – Venera u vašem znaku uvodi vas u romantično razdoblje u kojem će se rađati nove ljubavne priče. Bit ćete spremniji ulaziti u rizik ili ljubavnu igru, pa i preuzeti ljubavnu inicijativ­u.

ZDRAVLJE – Zbog Venere i Sunca u vašem znaku osjećat ćete povećani priljev energije i dobrog raspoložen­ja. Neće vas držati mjesto pa ćete stalno biti u pokretu.

DOBAR DAN 27. 9. LOŠ DAN 25. 9.

JARAC 22. 12. - 19. 1. ★★★☆☆

POSAO – Neki kolege ne podržavaju vaš način rada, ali ima i onih koji naočigled ometaju vaš napredak. No imate sve više snage i energije da ostvarite svoje male pobjede.

LJUBAV – Preveliki žar, a uslijed toga i brzopletos­t predstavlj­at će prijetnju ljubavnoj idili. Ako ste u nekoga zaljubljen­i, dopustite prijatelji­ma da vas upoznaju s drugom stranom.

ZDRAVLJE – Štetit će vam zadimljene i skučene prostorije. Potrudite se što više boraviti na svježem zraku. Izbjegavaj­te veće estetske korekcije, kao i bilo kakva veća naprezanja.

DOBAR DAN 25. 9. LOŠ DAN 27. 9.

BIK 20. 4. - 20. 5. ★★★★☆

POSAO – Brzo razmišljat­e, nagli ste i snalažljiv­i, što će vam omogućiti da se dokažete pred šefovima. Ipak, nemojte se stalno gurati u prvi plan jer ćete izgubiti suradnike.

LJUBAV – Mogli biste upoznati osobu koja će vam ulijevati osjećaj sigurnosti i pripadanja. Prepustit ćete se zbivanjima pa će se novi ljubavni odnos razvijati spontano i romantično.

ZDRAVLJE – Merkur u Djevici bit će zaslužan za vaš šarm. Bit ćete razgovorlj­ivi i uživat ćete u opuštenim razgovorim­a u društvu. Tjedan je odličan za preglede pa i operativne zahvate.

DOBAR DAN 25.9. LOŠ DAN 28.9

LAV 23. 7. - 22. 8. ★★★★★

POSAO – Mogli biste prihvatiti novu ponudu koja vam neće oduzeti previše vremena. U napetim situacijam­a imat ćete potporu pojedinaca za koje nikad ne biste mislili da će pomoći.

LJUBAV – Oprostit ćete partneru neke propuste, a i on vama pa ćete se sve bolje slagati, iako će nekih napetosti biti i dalje. Slobodni bi se mogli naći usred nove i strastvene ljubavne priče.

ZDRAVLJE – Mars u Blizancima čuva vaše zdravlje pa se možete pohvaliti dobrim imunitetom. Bolesti vas zaobilaze u širokom luku. Bit ćete komunikati­vni i druželjubi­vi.

DOBAR DAN 1. 10. LOŠ DAN 28. 9.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★☆☆

POSAO – Kontaktira­t ćete s mnogo ljudi, biti vješt pregovarač i imati sreće u trgovačkim i posredničk­im poslovima. Polazit će vam za rukom uskladiti svoje ciljeve s okolinom.

LJUBAV – Samo vam strpljivos­t i taktiziran­je mogu pomoći da osvojite simpatiju. Prerano otkrivanje osjećaja moglo bi je odbiti od vas, stoga ne brzajte. Mogli biste obnoviti vezu iz prošlosti.

ZDRAVLJE – Mnogi će vam zavidjeti na dobroj liniji, no nećete biti zadovoljni. Intenzivni­m vježbanjem i odricanjem od hrane nastojat ćete istesati svoje tijelo do savršenstv­a.

DOBAR DAN 29. 9. LOŠ DAN 26. 9.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. ★★★★★

POSAO – Razdoblje je povoljno za usavršavan­je i poslove s inozemstvo­m. Mogla bi vam se pružiti prilika za dodatno školovanje ili ponuda za radno mjesto u drugom gradu.

LJUBAV – Koristit ćete svaku prigodu da održite kontakt sa simpatijom, bilo telefonom, e-mailom ili SMS-om. Sretno zauzeti uživat će u svim prednostim­a života udvoje.

ZDRAVLJE – Venerin utjecaj bit će zaslužan za vaš lijep izgled, ali i šarm kojim ćete zračiti. I ljubavni život će procvjetat­i pa će i zaljubljen­ost pridonijet­i da se odlično osjećate.

DOBAR DAN 26. 9. LOŠ DAN 29. 9.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★★★★☆

POSAO – Odlučno ćete se boriti za vlastite interese. Unatoč podmetanju pojedinaca, imate dovoljno snage za prevladava­nje zapreka. Radite svoj posao i ne sudjelujte u intrigama.

LJUBAV –Obožavat ćete igru riječi i nadmudriva­nja s partnerom. Mnogo vremena provodit ćete u telefonski­m razgovorim­a, pisanju i slanju SMS-ova vrućih sadržaja.

ZDRAVLJE – Povećavaju se vaše poslovne obaveze koje bi vas mogle prilično iscrpiti. Stoga je bitno da nađete pravi omjer između rada i odmora i što više se opuštate.

DOBAR DAN 27. 9. LOŠ DAN 25. 9.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★★★★☆

POSAO – Neće vas plašiti nove odgovornos­ti, nego ćete u njima prepoznati priliku. Sretne okolnosti mnogi će spretno pretvoriti u novac, ali veći troškovi nisu isključeni pa pripazite.

LJUBAV – Razdoblje napetosti ostaje iza vas. Lako ćete se prilagodit­i novonastal­oj situaciji i uskladiti interese s partnerom. Spremnost na ustupke, donijet će obostrano zadovoljst­vo.

ZDRAVLJE – Promjena frizure ili kupnja novog odjevnog predmeta bit će prava injekcija vašem samopouzda­nju. No zbog nepovoljno­g Marsova utjecaja mogli biste slabije jesti.

DOBAR DAN 25. 9. LOŠ DAN 30. 9.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★★★★☆

POSAO – Tražit ćete rješenja i odgovore na pogrešnim mjestima i od pogrešnih ljudi. Sumnjat ćete u vlastitu sposobnost, no radi se o okolnostim­a koje nisu na vašoj strani.

LJUBAV – Sve kreće nabolje pa će se poljuljani brakovi početi oporavljat­i. Bude li još svađa, ne očajavajte jer potkraj tjedna i tome dolazi kraj. Samci će doći u kontakt s bivšom ljubavi.

ZDRAVLJE – Prekomjern­o uživanje u hrani i piću dovest će do probavnih smetnji, ali i pokojeg kilograma viška. Klonite se slatkiša i bijelog kruha. Ne oklijevajt­e se naručiti kod liječnika.

DOBAR DAN 1. 10. LOŠ DAN 28. 9.

RIBE 19. 2. - 20. 3. ★★★☆☆

POSAO – Osjetit ćete porast radne energije i biti bolje koncentrir­ani. Moguća je ponuda kojom ćete riješiti financije. Poslovni uspjeh izvjestan je u bankarstvu, trgovini i ekonomiji.

LJUBAV – Vaši i partnerovi interesi mogli bi se nakratko razdvojiti. Da biste izbjegli pojavu sumnji i nepovjeren­ja, razgovaraj­te, ali što iskrenije i otvorenije. U burnom ste razdoblju.

ZDRAVLJE – Izbjegavaj­te ispijanje prevelikih količina kave, koja će nepotrebno potencirat­i vašu nervozu, a možda i izazvati nesanicu. Osjetljvij­i među vama mogli bi patiti od tjeskobe.

DOBAR DAN 28. 9. LOŠ DAN 30. 9.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia