24sata

Brosnan i sinovi zaludjeli fanove

Za razliku od slavnog oca, Dylan (25) i Paris (21) preferiraj­u manekenstv­o

- Piše: IVANA PRGOMET

Mlađi sin Piercea Brosnana (69), Dylan Brosnan (25), nedavno je ispričao kako nikome ne govori tko mu je otac. Prijatelji ostanu u šoku kad upoznaju njegova oca, slavnoga glumca.

- Nikome ne govorim iz koje obitelji dolazim, pod nikakvim okolnostim­a - rekao je Dylan. Glumac koji se proslavio ulogom Jamesa Bonda od 1995. do 2002., Dylana i Parisa (21) dobio je u braku s američkom novinarkom Keely Shaye Smith. Starijeg sina Seana (38) dobio je u braku s australsko­m glumicom Cassandrom Harris, koja je iz prethodnog braka imala djecu Charlotte i Chrisa. Supruga Cassandra preminula je od zloćudne bolesti 1991. u 43. godini. Njihova kći Charlotte tragično je preminula 2013. u 41. godini. Brosnan je sad pozirao sa svojim namlađim sinovima za naslovnicu magazina GQ, a zgodna obitelj zaludjela je fanove diljem svijeta. Dylan se inače godinama bavi manekenstv­om, a Paris također. Dylan je visok 191 cm, a Paris 185 cm. Glumac je sam svojedobno rekao da djecu nije poticao da krenu njegovim stopama.

- Zašto? Zato što je to jeb... težak posao. To je križ koji treba nositi. Sami sebe konstruira­te i uništavate - rekao je Brosnan svojedobno. Dylan je nedavno izjavio i kako je kao mali mislio da mu tata ima puno prijatelja jer bi mu ljudi prilazili na ulici te ga pozdravlja­li. Ni on ni brat Paris nisu znali da im je otac glumačka zvijezda.

- Otac je srdačan pa je pričao sa svim fanovima stvarno dugo - rekao je Dylan. Obitelj živi na Havajima, a sin Paris obožava surfati. Paris poput oca obožava umjetnost. Obojica se bave slikanjem u slobodno vrijeme, a Paris je imao i izložbu u Miamiju lani sa svojim ocem. S druge strane, Dylan obožava glazbu. Ima bend Raspberry Blonde. Inače, Paris je u vezi s Alex Lee-Aillon, koja je bila u vezi s Brooklynom Beckhamom prije nego što se vjenčao s Nicole Peltz.

A pričajući o vrijednost­ima koje im je slavni otac usadio Dylan je svojedobno rekao: "Najveća životna lekcija kojoj nas je naučio otac je da budemo dobri ljudi".

U nedavnom intervjuu Brosnan je otkrio kako je odrastao bez oca.

- Vrlo cijenim obitelj. Cijenim što sam otac. Ja nisam odrastao s očinskom figurom ili čvrstom obiteljsko­m strukturom i zbog toga više poštujem svoje voljene osobe - izjavio je Brosnan.

Brosnanov otac napustio je njega i njegovu majku May dok je bio beba, a glumac je već ranije govorio o tome da je njegovo djetinjstv­o bilo “poprilično samotno”.

 ?? ?? ➤ Obitelj je pozirala za naslovnicu magazina
➤ Obitelj je pozirala za naslovnicu magazina

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia