24sata

DEČKI, OPREZ! MAROKO POBIJEDIO ČILE

-

HRVOJE TIRONI

osjeća jedan udarac koji je dobio protiv Danske, pa bi u "vatru" mogao Dejan Lovren. Posebice ne bude li Martin Erlić spreman ni za današnje izazove, a Dalić s njegovim povratkom sigutno neće forsirati.

Josip Juranović, Joško Gvardiol i Borna Sosa opet bi trebali biti "unutra."

u sastavu Modrić Brozović - Kovačić također ne bi trebala doživjeti nikakve promjene, dok će Zlatko Dalić malo izrotirati svoje napadačke karike. Ivan Perišić i dalje će biti udarna snaga "vatrenih" s lijeve strane, no na klupu bi se mogli preseliti Mario Pašalić i Andrej Kramarić. A tko će ih zamijeniti? Kandidata je puno, prilici se nadaju Vlašić, Oršić, Majer, Petković, Budimir, Livaja..., puno je tu kvalitetni­h rješenja, no čini se kako u izbornikov­im razmišljan­jima najbolje kotiraju Nikola Vlašić i Bruno Petković. Za sada, sve se može vrlo brzo i promijenit­i... Hrvatska prvim mjestom u skupini može osigurati završnicu Lige nacije sljedećeg ljeta i financijsk­u injekciju od čak sedam milijuna eura.

Nogometaši Maroka u prijateljs­kom su ogledu u Cornelli de Llobregat, u Kataloniji, svladali Čile 2-0. Zabili su Boufal u 66. i Sabiri u 78. Prva je to utakmica Walida Regraguija, nasljednik­a Vahida Halilhodži­ća, na klupi Maroka. Hrvatska igra protiv Maroka u grupnoj fazi SP-a u Kataru. (mg)

 ?? ?? Petković je asistirao protiv Danske
Petković je asistirao protiv Danske
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia