24sata

OG TRIKA SAM ŠAVOVA NA ŠACI

-

HELENA LUDBAN

konkretnij­e iluzije, pa su počeli i prvi nastupi sa samo 12 godina. I evo me danas, nakon 20 godina, profesiona­lno se bavim time i uživam u svakom nastupu kao da je prvi - ispričao je iluzionist za 24sata te otkrio da ove godine slavi i 20 godina otkako se bavi mađioničar­stvom.

Prije 20 godina radila se ljubav prema trikovima, a 15 godina Magic Leon već zabavlja publiku. Leon je u “Supertalen­tu” sudjelovao i prije 11 godina, kad nije uspio ostvariti svoj san, a ove se godine vratio da pokaže izbrušeni talent i ispravi prošlost. Otkrio nam je i da je trema bila prisutna, ali da je trema za njega pokazatelj da mu je stalo do toga što radi.

gledam kao nešto loše, to je taj pozitivan strah koji te tjera da napraviš show, što donosi uzbuđenje. Osjećaji su bili izmiješani, ali znao sam u sebi da je od 2011. prošlo 11 godina i da sam sad puno spremniji izaći ispred kamera i nastupiti za cijelu Hrvatsku, pa i šire. S puno boljom pripremom, samim točkama i iskustvom u konačnici, jer iza sebe imam više od 2000 odrađenih nastupa - rekao nam je.

- Ja tremu ne

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia