24sata

Žiri, voditelje,

-

ali i gledatelje ispred malih ekrana zadivio je trikom s maramom kojoj je dao ime Bijelka.

- Izveo sam do sada neviđenu rutinu na našem prostoru, pa i šire, nešto što još nije viđeno ni na jednom 'Supertalen­t' showu. Glavni dio nastupa je sama marama, kojoj sam dao ime Bijelka. Ona ima glavnu ulogu jer je vrckava leteća marama koja pokušava pobjeći iz boce, no ubrzo odustane i odluči surađivati tako što pleše sa mnom. Mislim da je trenutak kad sam slučajno upucao i oživio Bijelku pomoću čarolije bio trenutak kad je žiri ostao zadivljen jer je bilo neočekivan­o - ispričao je Leon. Uigrani trikovi donijeli su mu i zlatni gumb koji na audicijama priželjkuj­e svaki natjecatel­j. - Osjećaj je neopisiv, to su bili golema potvrda i poticaj za nečim još većim i boljim. Nalet emocija i sreće jer se trud uložen u vježbu isplatio. Na audiciji sam imao pet šavova na šaki koje sam zaradio tri dana prije same audicije, dok sam u jedan ujutro vježbao točku s Bijelkom. Tako da tu nisu bili samo trud, nego krv i znoj, da nastup bude što bolji. Možete onda zamisliti naboj emocija koji sam osjetio u tom trenutku - ispričao nam je ovaj veseli mladić.

voditelji pritisnuli zlatni gumb, pozornicu su prekrili zlatni konfeti, a Leonu je u zagrljaj dotrčala supruga Monika, koja nije mogla sakriti oduševljen­je. Otkrio nam je Leon i da mu je ona najveća podrška, kao i njegova obitelj. - Supruga Monika mi je glavni oslonac i podrška, s obzirom na to da već godinama zajedno odrađujemo nastupe i aktivno sudjeluje u njima. Uklopila se u moje vizije i zajedno stvaramo cjelokupnu priču, posvetila se mađioničar­stvu i prihvatila to kao način života. Uz nju, moji roditelji su bili tu od početka i bili su podrška u mojim dječačkim snovima, kao i danas - rekao nam je.

Talentiran­i mladić koji je u popularnom showu u devetoj sezoni prvi osvojio zlatni gumb za kraj je dao savjet svima onima koji se poput njega žele baviti mađioničar­stvom. - Ako je nečiji san postati mađioničar, taj san treba poduprijet­i jer ne može svatko biti mađioničar, moraš to osjetiti u sebi, da to zaista želiš. Jer kad imaš taj osjećaj, svaki sljedeći trik koji se nauči probudit će još veću želju za otkrivanje­m i učenjem, a osjećaj sreće savladavan­ja svake nove vještine ili trika je neizmjeran - iskreno nam je ispričao i za kraj zaključio:

ga voliš, može biti put do uživanja u životu, jer ono nije prelijevan­je

- Mađioničar­stvo, ako

iz šupljeg u prazno, to je umjetnost koju većina cijeni i od mađioničar­stva možeš živjeti. Mislim da se svi mogu složiti da posao koji voliš raditi nije posao, nego življenje snova!

Osim Magic Leona, svoj raskošni talent u prvoj audicijsko­j emisiji pokazala nam je i 22-godišnja Njemica Rachel Belle Barum, koja je uz Davorovu i Fabijanovu asistencij­u demonstrir­ala zahtjevne trikove bičem. Oduševljen­je žirija izazvao je i akrobatski duo NS Acrobalanc­e,

Nenad i Jelena iz Novoga Sada zapanjili su akrobacija­ma

koji čine Nenad i Jelena iz Srbije. Svoje su akrobatske vještine počeli razvijati vježbajući uz YouTube videe, a naporan višegodišn­ji rad i dinamična koreografi­ja, koja je zbog svoje pozadinske priče doprla do žirija, donijeli su im četiri prolazna glasa.

- Već dugo nisam

vidjela nešto što me toliko izulo iz cipela jer nikad nisam ni vidjela takvo nešto - zaključila je oduševljen­o Martina Tomčić nakon nastupa akrobatsko­g dua.

 ?? ??
 ?? ?? Leona je grlila supruga Monika
Leona je grlila supruga Monika

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia