24sata

POBJEDNICA ZADRUGE: ‘POSTAJEM GLUMICA’

Osječanka je pobijedila u realityju 2020., a podvrgnula se i estetskim korekcijam­a

- Piše: IVANA PRGOMET

Iva Grgurić (29) objavila je fotografij­u s glumcem Mimom Karadžićem (67) na svojoj društvenoj mreži i otkrila da je dobila ulogu. Osječanka koja je pobijedila u "Zadruzi" prije dvije godine obavijesti­la je svoje obožavatel­je na Instagramu o novom projektu u njenom životu u kojem će biti rame uz rame sa slavnim glumcem. "I dugo najavljiva­na vijest napokon je izašla na vidjelo! Čast mi je i zadovoljst­vo što sam u filmu s ovako ozbiljnim glumcem", napisala je Iva i dodala: "Da, dobro ste čuli".

Nakon izlaska iz srpskog reality showa, čime je osvojila 50.000 eura, ostala je živjeti u Beogradu, gdje je jedno vrijeme radila kao voditeljic­a, no ta je karijera kratko trajala. Potom je otvorila svoj YouTube kanal, a sad je otkrila da će glumačkim angažmanom ostvariti svoju dugogodišn­ju želju.

Iva je u posljednje vrijeme puno uložila u sebe. Posvetila se zdravoj prehrani i vježbanju u teretani, a obožavatel­jima nije promaknuo ni pokoji estetski zahvat kojem se podvrgnula poput remonta grudi.

 ?? ?? Osječanka Iva je u srpskom showu osvojila 50.000 eura
Osječanka Iva je u srpskom showu osvojila 50.000 eura

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia