24sata

UOČI 50. ROČKASA SKINULA SE U BIKINI

-

Ilustracij­a

karlovačko­g umjetnika Igora Jurilja našla se u izboru za naslovnicu singla Eltona Johna i Britney Spears. Igor, ili umjetničko­g imena Yellow Yuri, ispričao nam je kako je došao na ideju napraviti ilustracij­u.

- Do ideje je došlo odmah po objavi singla jer je to povratničk­a pjesma Britney Spears nakon šest godina studijske pauze, ali i prva nakon neslavnog skrbništva. Želja je bila prikazati ih kao djecu s fotografij­a koje su sami podijelili - rekao nam je Igor koji se ilustracij­om aktivno bavi već nekoliko godina. Ilustracij­u karlovačko­g umjetnika kasnije je objavio i sam Elton John na društvenim mrežama.

- Bio sam naprosto zatečen činjenicom da je uopće vidio, a kamoli prepoznao i podijelio situaciju, što je velika čast i potvrda kreativnog rasta posljednji­h godina. Naravno, ovo je prije svega ostvarenje jednog dječačkog sna - priznao

HELENA LUDBAN

nam je.

Vesela ilustracij­a, ako pobijedi u natječaju, postat će službena naslovnica izdanja "Hold Me Closer" na CD-u i vinilu, a ilustrator iz Karlovca nam je otkrio i kako se osjeća povodom toga.

- Osjećaj da bi crtež mogao ovjekovječ­iti ovu legendarnu suradnju i povratničk­i singl Britney je neopisivo motiviraju­ći. Teško je naći prave riječi za ovu situaciju gdje su se ljubav prema crtanju, glazbi i ovim izvođačima sljubile u jedan trenutak.

kaže nam, već ranije surađivao s brojnim domaćim glazbenici­ma, a neki od njih su Embassy 516 i Ape Revolution Bell. Osim što je ilustrator, Igor je i glazbeni novinar te urednik glazbenog portala već 15 godina.

Glumica Gwyneth Paltrow ovih dana napunit će 50 godina, a tim je povodom svoje fanove na društvenim mrežama razveselil­a fotografij­ama u bikiniju. Paltrow, koja redovito vježba jogu i meditira, kaže da je sretnija nego ikad i da uistinu uživa u životu. Na tržište je tako izbacila liniju seksualnih pomagala za žene. (ip)

 ?? ?? Igor i njegova ilustracij­a koja se svidjela Eltonu
Igor i njegova ilustracij­a
koja se svidjela Eltonu
Igor i njegova ilustracij­a koja se svidjela Eltonu Igor i njegova ilustracij­a koja se svidjela Eltonu
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia