24sata

Ema, od umjetnosti

-

IVANA PRKAČIN

se ne živi, savjetoval­i su roditelji tadašnju tinejdžeri­cu Emu Kovač (27). Teška srca ih je poslušala i odlučila se za studiranje financija. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu provela je jedan semestar jer je ubrzo njezin izgled primijećen od strane modnih agenata koji su je zamislili u luksuznim reklamnim kampanjama.

Bili su u pravu, iduće dvije godine Ema je snimala svuda po svijetu, a pravu popularnos­t je stekla u Italiji. U Milanu je nastavila studij financija, a nakon njega agent joj je predložio sudjelovan­je u reality showu ‘’Ciao Darwin’’.

- Rekli su mi da je to kao modna revija samo na nacionalno­j televiziji. Uzeli su me za prvu epizodu koja se emitirala dva mjeseca kasnije, tad mi se Instagram srušio i agent mi je rekao: ‘Ovo će ti jako promijenit­i život’ - priča nam Ema.

Talijani su poludjeli za plavokosom ljepoticom, a agent joj je tad predložio da bi se trebala baviti glumom. - Pa, ja i jesam glumica - odgovorila mu je Ema, koja je do 18. godina igrala u čakovečkom Dječjem kazalištu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia