24sata

Navečer na Brenu, a ujutro na obnovu

Gazdina kći je zaštitno lice Vortex krstarenja, a očekuju je i iduće ljeto

- Piše: IVANA PRGOMET ZANIMLJIV PANEL U KNJIŽARI FRAKTURA

Gazdina kći

nakon prekida turbulentn­e veze s mlađahnim Beograđani­nom Nikolom prošle zime živi život punim plućima. Subotu je provela u bjelovarsk­om noćnom klubu na koncertu Lepe Brene sa svojom najboljom prijatelji­com, bivšom Miss Universe iz Splita, Biljanom Mančić, a razdragane dame na svojim društvenim mrežama dijelile su videa iz provoda na kojem pjevaju Brenine hitove na sav glas. U nedjelju ujutro pak Iva Todorić (46) bila je na duhovnoj obnovi svoje druge najbolje prijatelji­ce, Ane Bučević, u prepunom zagrebačko­m hotelu. Iva je i tad snimala Anin motivacijs­ki govor jer su jedna drugoj velika podrška.

Bučević je prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži ponosno objavila kako je njeno Vortex krstarenje, koje se održava svako ljeto zadnjih nekoliko godina, gotovo rasprodano. Motivacijs­ka govornica sad je pak podigla cijenu krstarenja, koje je dosad iznosilo 18.000 kuna. Sad stoji rekordnih 20.500 kuna. Na Vortex krstarenju iduće ljeto očekuje se i dolazak Ive Todorić, koja Anine duhovne obnove ne propušta. Bučević i Todorić upoznale su se prije nekoliko godina u Splitu u beauty salonu u koji su obje išle na tretmane uljepšavan­ja i odmah su "kliknule". Postale su nerazdvojn­e, a Iva je bila jedna od veselijih uzvanika na Aninoj svadbi početkom godine u Beogradu, gdje se udala za srpskoga glazbenika Marka Nikolića, s kojim danas živi u Beču.

Gazdina kći

ovo ljeto duhovno se uzdizala na Vortex kruzeru sa svojim društvom, dok je ljeto prije na brodu bio i njezin tadašnji dečko

Nikola iz Beograda. Nakon ljetovanja odvela ga je na "didovinu" u Zmijavce, gdje je pored stare obiteljske kamene kuće pozirala u Missonijev­u kaftanu od 5500 kuna, a bili su i u Međugorju.

čini se, veliko pomirenje Bučević i Nikole. Bučević je, naime, prethodno, kako smo pisali, zamjerila Nikoli ljubomorni ispad koji je imao na kruzeru pa je Ana zamolila Ivu da ga više ne dovodi na brod. Ivina veza s Nikolom bila je turbulentn­a zato što je Nikola osjećao nesigurnos­t naspram nekoliko godina starije Ive. Ta veza u konačnici nije opstala jer je Iva shvatila da su joj mir i sreća na prvome mjestu. Njezino srce, kako doznajemo, i dalje je slobodno.

- Vjerujem u ljubav. Ljubav je ono što nas pokreće - rekla je Iva nakon prekida veze s Nikolom. ■

To ljeto bilo je,

Panel “Growing Together - Potrošačko društvo” bit će 8. prosinca u 18 sati u Knjižari Fraktura u Zagrebu. Govorit će ekonomisti­ca Vedrana Pribičević te doktor teologije i socijalne etike Dalibor Milas, a moderira profesor na Odsjeku za kulturalne studije Filozofsko­g fakulteta u Rijeci Hajrudin Hromadžić. Trajanje projekta predviđeno je do prosinca 2024., a objavit će, između ostalog, i 26 knjiga. ■

 ?? ?? ➤ Iva ne propušta duhovne obnove Ane Bučević
➤ Iva ne propušta duhovne obnove Ane Bučević

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia