24sata

DOŠAO SAM U DOHU OŠIŠATI ‘VATRENE’

Modrića, Vidu i Sosu nisam nagovorio na šišanje, a kockice nitko nije htio

- Iz Dohe: DUBRAVKO MILIČIĆ

Vidio sam

kako ispadne kad se igrači sami šišaju. Ono je katastrofa, tko bi takav išao van, rekao je kroz smijeh Dario Vilić, zagrebački frizer, koji je stigao u Dohu da bi uredio "vatrene". - Tko me pozvao? Pa zvalo me više igrača, dobar sam sa svima. Kod mene u Zagreb dolaze se šišati igrači Dinama, Gorice, pa i iz ostalih klubova 1. HNL. Također dolaze reprezenta­tivci. Kad god je okupljanje, dođu k meni. Matea Kovačića poznajem iz susjedstva jer živim u Sesvetama... Reprezenta­tivci su mi redovni gosti, zovu me često. Dejan Lovren također - kaže Dario. Tko je najzahtjev­niji?

- Hm... Ivan Perišić.

A s kim ste najzadovol­jniji?

Njega je baš lagano šišati, ima dobru kosu, čvrstu i uvijek sam prezadovol­jan kako ga ošišam. Radim mu i bradu, također mu je čvrsta, laka za napraviti sve što želim. I on je vrlo zadovoljan svaki put kako ispadne. Eto, njega je baš gušt šišati. Zlatko Dalić ne eksperimen­tira s frizurom, gaji isti stil godinama. Kako je bilo s izbornikom, je li ga bilo teško nagovoriti?

- Ma ne. Rekao sam mu da ga moram urediti za nastavak turnira, pristao je i šišao sam ga isto oko pola sata. Moram paziti na svaku sitnicu. Šišao sam i

- S Gvardiolom.

predsjedni­ka Marijana Kustića. Ma sve sam ih nagovorio, osim Modrića, Sose i Vide. Probat ću opet... Probao ih je nagovoriti i na još nešto.

- Da im napravim kockice, ali nisu htjeli. Pitao sam ih, ali nije bilo zainteresi­ranih. Ma, dogovorili smo se da ćemo za finale pripremiti posebne frizure.

Iz Zagreba je donio opremu, no nije mogao svu.

- Donio sam torbu, u njoj su mašinice, češljevi, kreme, gelovi, donio sam i svoju rasvjetu. Jedino me muči što nemam stolac na podizanje, to je vrlo važno. Ovako me već boli kralježnic­a. Jedno šišanje traje minimalno pola sata, pa sam često u pogrbljeno­m položaju. Ali nije važno, ovdje smo svi zbog Hrvatske, neka samo pobjeđuju, a ja ću ih uređivati svaki dan ako treba. Ovi koji imaju kraću kosu, kao Gvardiol, Kovačić, dolaze mi, recimo, svakih desetak dana.

Koliko naplaćujet­e?

- Neprocjenj­iv sam! Ma nema tu sad neke tajne, uglavnom koliko daju... Sučić mi je darovao dres s potpisom, kao i Mislav Oršić, to mi je najveća nagrada.

Jesu li izdašni?

- Itekako! I svi su zadovoljni, nitko se nije požalio da sam ga loše ošišao. ■

 ?? ??
 ?? ?? DARIO VILIĆ (U SREDINI) KAŽE DA MU IGRAČI PLAĆAJU KOLIKO ŽELE.
- NAJLAKŠE MI JE ŠIŠATI GVARDIOLA. I BRADU MU JE LAKO ODRŽAVATI - KAŽE NAM.
DARIO VILIĆ (U SREDINI) KAŽE DA MU IGRAČI PLAĆAJU KOLIKO ŽELE. - NAJLAKŠE MI JE ŠIŠATI GVARDIOLA. I BRADU MU JE LAKO ODRŽAVATI - KAŽE NAM.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia