24sata

FERENČAK UMJESTO ANTOLIĆA?

Zagrepčani su počeli pripreme, Ante Čačić na prvom je treningu okupio 25 igrača

- Piše: HRVOJE TIRONI

Ante Čačić

jučer je poveo svoju momčad u pripreme za proljetni dio sezone. Zagrepčani su posljednji od svih prvoligaša krenuli s treninzima, ali Čačić vjeruje kako će "modri" spremni dočekati prve službene ispite u 2023. godini. Dinamo će do daljnjega trenirati u Maksimiru, onda će se 3. siječnja preseliti u Rovinj. Na prvom okupljanju nije bilo hrvatskih reprezenta­tivaca (Livaković, J. Šutalo, Oršić i Petković), dok su dulji odmor dobili Ristovski i Moharrami. Trenažnom procesu prve momčadi Dinama priključen­i su juniori Gabriel Rukavina, Marko Brkljača, Luka Lukanić, Moreno Živković, Luka Vrbančić, Jakov Gurlica i Faris Krkalić. A reprezenta­tivna četvorka će poslije dvoboja za broncu dobiti i zasluženi odmor.

Dinama pojavilo se 25 igrača: Zagorac, Nevistić, Krkalić (golmani), B. Šutalo, Theophile, Perić, Lauritsen,

Na prvom treningu

Štefulj, Bočkaj, Ljubičić, Ademi, Ivanušec, Baturina, Brkljača, Mišić, Bulat, Rukavina, Menalo, Špikić, Emreli, Drmić te mladi Lukanić, Živković, Vrbančić i Gurlica. Sve veseli i povratak Boška Šutala, koji se nalazi u sve boljem stanju te koji će se polako vraćati u trenažni proces, Čačić s njim neće forsirati. U odnosu na prvi dio sezone svlačionic­u su napustili Emir Dilaver i Antonio Marin, obojica su se preselila na Rujevicu.

U Maksimiru se i dalje osjećaju posljedice “potresa” koji je obuzeo sve klupske strukture na posljednjo­j skupštini, čak se i igrači na sve načine raspituju što sve ovo znači za njihovu budućnost. Krešimir Antolić i dalje se ne miri s odlaskom iz Maksimira, a Mamićeva struja u upravu kluba, uz Vlatku Peras i Amru Peternel, želi instalirat­i Srećka Ferenčaka, koji je davnih dana bio predsjedni­k Hrvatskog skijaškog saveza. ■

 ?? ??
 ?? ?? ➤ Arijan Ademi trenira na temperatur­i oko nule
➤ Arijan Ademi trenira na temperatur­i oko nule

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia