24sata

➤ Dalić: Luka na Euru 2024.? Dogovorit ćemo se mi

- Piše: MARKO ŠNIDARIĆ

Njima sva slava. Jučer sam im se naklonio i danas ću. Dečki, moj naklon, rekao je Dalić

Nismo očekivali ovakav broj ljudi, zima je i hladno. Ova bronca je kao zlato za mene i sve nas. Ovo je Hrvatska, naših snova, mojih snova, zajedništv­o i domoljublj­e. Hvala igračima na ovome, oni su to sve napravili, rekao je sinoć nakon fešte na Trgu izbornik hrvatske nogometne reprezenta­cije Zlatko Dalić za HRT.

- Želim da nastavimo živjeti dalje svi zajedno i da uspijemo napraviti još ovakvih rezultata. Želim da i dalje uživamo u nogometu. - Rekao sam da puno puta da ovo što radim je najljepši posao na svijetu. Ne mogu reći koliko sam sretan i ponosan. Ovo može samo Hrvatska, dodaje izbornik Dalić ističući da će se odmoriti od svega te da u ožujku kreću kvalifikac­ije.

- Hrvatska je sve sjajnija sve bolja, dolaze mladi i sjajni igrači, ističe. - Puno toga se treba posložiti da dođemo do zlata, ali na dobrom smo putu. Ništa nije nemoguće u životu ako vjeruješ i ako si hrabar, pošten i ako se trudiš.

Na pitanje hoće li nagovoriti Luku Modrića da zaigra za Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Njemačkoj 2024.

- Dogovorit ćemo se Luka i ja rekao je za HRT.

Dalić je održao i kratki govor na bini pred tisućama navijača.

- Ne bih ja bio majstor da nema ovih ljudi iza mene. I zato mi dozvolite da se svima zahvalim, ovim ljudima iza mene koji su osvojili broncu i koji su opet ujedini Hrvatsku. Pokazali zajedništv­o, poniznost, skromnost, hrabrost, odlučnost, domoljublj­e i vjeru. I zbog toga ih je dragi Bog nagradio. Ništa nije slučajno. Njima sva slava, njima sva čast. Jučer sam im se naklonio i danas ću u ime svih vas. Dečki, moj naklon - rekao je. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia